Μεταγραφές τέλος στο Λιμάνι

Στην απόφαση να σταματήσουν τις όποιες συζητήσεις με παίκτες και ομάδες του εξωτερικού πήραν στον Ολυμπιακό δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ρόι Κάρολ αποτελεί τη μοναδική κίνηση ενίσχυσης, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως υπάρχουν δύο... εσωτερικές μεταγραφές, οι Ντιόγκο και Αμπντούν.

Τέρμα στη μεταγραφολογία βάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που εκφράζουν την

εμπιστοσύνη τους στο ρόστερ και μιλούν για... τρεις μεταγραφές. Η μία αφορά τον Ρόι Κάρολ, που ουσιαστικά είναι ο μόνος νέος στου Ρέντη, ενώ οι άλλες δύο τους Ντιόγκο και Τζαμπέλ Αμπντούν.

Στο Λιμάνι είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα των δύο ποδοσφαιριστών και θεωρούν πως και με τις επιστροφές των τραυματιών, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες του θα μπορούν να ανταπεξέλθουν ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ και τη διάκριση στο Europa League.

Οι προσπάθειες της διοίκησης δεν είχαν αποτέλεσμα τόσο στην περίπτωση του Φορμίκα (Μπλάκμπερν), όσο και στην περίπτωση του Μασάντο (Τουλούζ), ενώ όπως αποδεικνύεται οι υπόλοιπες προτάσεις, που τους έγιναν είτε δεν τους ικανοποίησαν, είτε δεν προχώρησαν.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν πως η ομάδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης από το παιχνίδι στα Πηγάδια και εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως και στη συνέχεια θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Παράλληλα ζητούν την βοήθεια και την στήριξη του κόσμου, δίχως αποδοκιμασίες σε βάρος παικτών του Ολυμπιακού.

Όπως και να 'χει, το σημαντικό είναι πως στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μεταγραφές και να πορευτούν στην υπόλοιπη σεζόν με τους παίκτες που έχουν ήδη στο ρόστερ τους.

Η περίπτωση να αποτελεί αυτή η απόφαση κίνηση τακτικής δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο αν κάτι τέτοιο ισχύει θα αποδειχθεί μέσα στις επόμενες δύο μέρες, που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα