Ουέλινγκτον: Ο ΠΑΟ θα πάρει τον τίτλο

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Ντάνιελ Ουέλινγκτον παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και θα πάρει το πρωτάθλημα!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε αρχικά για τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, λέγοντας: "Ο Κλέιτον είναι ένας μεγάλος παίκτης, βρέθηκε σε καλή μέρα και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του".

Για τη μάχη του τίτλου

εξέφρασε την άποψη πως οι πράσινοι θα κόψουν πρώτοι το νήμα: "Στο πρωτάθλημα κάθε Κυριακή τα πράγματα μπορεί να έρθουν ανάποδα. Αυτή τη στιγμή που με ρωτάτε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον τίτλο. Όμως έχει ακόμα δρόμο".

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Τριποτσέρης τόνισε: "Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλά. Ήμασταν κοντά στα μαρκαρίσματα και αφήσαμε τον Παναθηναϊκό έξω από την περιοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε πως θα μας πιέσει ο Παναθηναϊκός, βγάλαμε με πίεση το πρώτο δεκάλεπτο, έγινε όμως το γκολ και μετά ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτοβουλίες κι εμείς δεν μπορέσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι".

Στη συνέχεια, ο αμυντικός της Δόξας Δράμας επισήμανε: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες επιθέσεις, είχαμε κάνει μεγάλη προσπάθεια την Τετάρτη στην νίκη με τον Αστέρα όπου δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε και πιστεύω πως από μια ολιγωρία δεχθήκαμε το γκολ'.

Ενώ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα, δήλωσε: "Εχουμε πει πως βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πάμε στο επόμενο παιχνίδι, θέλουμε βαθμούς και πρέπει να τους παίρνουμε σε κάθε γήπεδο. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας, παίξαμε την Τετάρτη, είναι καλό που παίζουμε σε μικρό χρονικό διάστημα και πάμε στην Τρίπολη για τη νίκη".

Τέλος, ο Χρήστος Αραβίδης ανέφερε: "Σήμερα κάναμε μία ακόμη εμφάνιση που μας ικανοποιεί. Μας αφήνει όμως πικρή γεύση το αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος που κάναμε σ’ όλο το παιχνίδι. Αυτό πληρώσαμε και χάσαμε το ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα