Μουρίνιο: Προτεραιότητα το πρωτάθλημα

Παρά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν προς το πρόσωπό του μετά τη νέα ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ο Ζοσέ Μουρίνιο υπεραμύνθηκε των επιλογών του στον πρώτο ημιτελικό του Copa Del Rey και τόνισε πως πρώτος στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα.

"Η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, αλλά η ήττα μόνο έναν. Η ευθύνη είναι δική μου, όταν χάνει η ομάδα μου. Πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου, πάντως, πανηγυρίζαμε όλοι μαζί", τόνισε ο πορτογάλος

τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Σκοράραμε πρώτοι, είχαμε τον έλεγχο και καλύτερο ρυθμό. Θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο, αλλά δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ από στημένη φάση. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα και απέναντί της δεν επιτρέπονται λάθη. Περιμέναμε στο δεύτερο μέρος, με το 1-0 υπέρ μας, να έχουμε περισσότερους χώρους για να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά ήρθε το 1-1 με αυτόν τον τρόπο. Από εκεί και μετά η Μπαρτσελόνα απέκτησε ψυχολογικό πλεονέκτημα και είχε την κυριαρχία".

Τέλος, για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Καμπ Νου είπε: "Η πρόκριση είναι ανοικτή, αν και πλέον είναι δύσκολο, αν όχι πολύ δύσκολο, να τα καταφέρουμε. Έχουμε πάντως πει πως προτεραιότητα για μας είναι το πρωτάθλημα και δεν το λέω τώρα που χάσαμε. Η νίκη που πήραμε στη Μαγιόρκα ήταν πιο σημαντική από μία νίκη σε αυτό το ματς. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Μπιλμπάο".

Keywords
Τυχαία Θέματα