Νοτιάς: Δεν θα είμαι το κορόιδο

Επιβεβαιώθηκε από τον Νίκο Νοτιά η πρόθεσή του να μην είναι ο μοναδικός που θα βάλει λεφτά αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που κάνει... αφόρυτη την κατάσταση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, αφού πολύ απλά... δεν υπάρχει και κανένας άλλος.

Ο μεγαλομέτοχος της Ενωσης συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με τον Μάκη Κασνακίδη και του τόνισε για μία ακόμη φορά ότι ναι μεν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, όχι όμως αν δεν υπάρξει και κάποιος ακόμα που θα βάλει

λεφτά.

"Εχω εξηγήσει σε όλους σας στην πρόσφατή μου επίσκεψη στην Αθήνα ότι δεν μπορώ να είμαι το κορόιδο και αυτός που θα πληρώνει συνέχεια για την ΑΕΚ. Μόνος μου δεν τα βάζω", φέρεται να είπε στον πρόεδρο των Supporters και συμπλήρωσε:
"Περιμένω να συμμετάσχουν στη προσπάθεια αυτή και οι άλλοι, γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτελέσω το κορόιδο".

Αλλοι βέβαια δεν υπάρχουν και με τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ να τρέχουν, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ, αφού το ταμείο έχει στεγνώσει.

Πουλάει τα Σπατα;
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νοτιάς είναι τόσο δυσαρεστημένος με την όλη ανάμειξή του στα διοικητικά της ΑΕΚ, που σκέφτεται να πουλήσει το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δυσκολεύεται να καταβάλει τα ενοίκια για τη χρήση του κέντρου και ήδη ο Νοτιάς μπαίνει μέσα κάθε μήνα, κάτι που φυσικά έχει προκαλέσει την ενόχλησή του. Ετσι, φέρεται να σκέφτεται να βάλει πωλητήριο, ενώ δεν θα πρέπει να προκαλέσει καμία έκπληξη ακόμα και πιθανή κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα