Ντε Χέα: Ανθρώπινα τα λάθη...

20:28 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Με το λάθος του στο 3ο γκολ της Μπλάκμπερν, ο Νταβίντ Ντε Χέα στέρησε τον έναν βαθμό από τη Γιουνάιτεντ του και ασφαλώς την προοπτική να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη νίκη - ανατροπή, στο εντός έδρας ματς με τους ρόβερς (2-3).

Ο ισπανός δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το λάθος που έκανε, παρά τη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε. "Ολοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη και πιστέψτε με όταν τα κάνουμε, δεν νιώθουμε καθόλου καλά", είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διαφορετικές απαιτήσεις που έχει η θέση

του τερματοφύλακα στην Αγγλία.

"Εδώ το στιλ παιχνιδιού είναι πιο επιθετικό με σωματική επαφή και πρέπει να είσαι πάντα σε επαγρύπνηση. Οι παίκτες σουτάρουν από κάθε δυνατό σημείο. Είτε από μακριά είτε από πολύ πλάγια. Επίσης έχει πολύ περισσότερες πλαγιοκοπήσεις και σέντρες ψηλές και χαμηλές. Οπότε πρέπει να επιχειρείς πολλές εξόδους".

Κλείνοντας, εξέφρασε την επιθυμία του να συνδέσει το όνομά του με τη Γιουνάιτεντ. "Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να γίνω ένας σπουδαίος τερματοφύλακας και να κερδίσω το σεβασμό όλων. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας της Γιουνάιτεντ και να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ".

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με την Μπλάκμπερν (το λάθος του Ντε Χέα στο 3ο γκολ της Μπλάκμπερν)

Keywords
Τυχαία Θέματα