Ο Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Βικελίδης

Την τρίτη ισοπαλία του σε έξι εντός έδρας παιχνίδια παραχώρησε στον Παναιτωλικό ο Αρης, ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήταν ουσιαστικός στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Μπλάζιτς και έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αρης

μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι έπειτα από ενέργεια του Ουμπίντες, ο Καστίγιο σούταρε άστοχα μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα. Η συνέχεια, πάντως, δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλά στημένος στην άμυνα, περίμενε τον Αρη και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να κρατήσει το μηδέν.

Καλύτερη ευκαιρία για τον... φλύαρο Αρη ήταν το δοκάρι σε φάουλ του Νέτο στο 21`, ενώ στην επόμενη φάση ο Καστίγιο πήρε κίτρινη κάρτα για θέατρο, όταν ζήτησε πέναλτι σε μία ατομική του ενέργεια.

Αλλο ένα σουτ του Φατί στο 32` αξίζει να σημειωθεί στο... φιλμ του αγώνα, αλλά ως εκεί. Ούτε ο Αρης, ούτε ο Παναιτωλικός πρόσφεραν κάτι το ξεχωριστό στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα, ενώ οι δύο προπονητές έκαναν από μία αναγκαστική αλλαγή.

Ο Κουτρομάνος βγήκε στο 10` από πλευράς Παναιτωλικού και στη θέση του μπήκε ο Παλαιολόγος, ενώ ο Γιαννιώτας αποχώρησε με διάστρεμμα και ο Πρόμπιερζ πέρασε στη θέση του τον Κατίδη.

Η ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν βοήθησε τις δύο ομάδες ώστε να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα και στο πρώτο δεκάλεπτο, το μόνο αξιοσημείωτο στοιχείο της αναμέτρησης ήταν η αντίδραση του Καστίγιο, όταν αντικαταστάθηκε από τον Σολτάνι.

Ο μεξικανός άσος πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, προφανώς ενοχλημένος από την απόφαση του προπονητή του και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Αρη.

Ούτε η αλλαγή του Σολτάνι (που ήταν καλύτερος από τον Καστίγιο) άλλαξε, όμως, την αγωνιστική εικόνα του Αρη, ο οποίος αν και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπόρεσε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ έμοιαζαν να ικανοποιούνται με την ισοπαλία και οι γηπεδούχοι πάλευαν να παραβιάσουν την εστία του Μπλάζιτς. Ο πορτιέρο του Παναιτωλικού, όμως, ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε, με καλύτερη επέμβαση στο 68ο λεπτό, όταν έσωσε την ομάδα του σε σουτ του Κατίδη από το ύψος του πέναλτι.

Ο Κατίδης δημιούργησε αργότερα μία ακόμη ευκαιρία για τον Αρη, βρίσκοντας με εξαιρετική ασίστ τον Σολτάνι, ο οποίος, όμως, αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 76`.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν τον τρίποντο, απέναντι στον ψύχραιμο Παναιτωλικό, που έπαιξε για το "χ" και πέτυχε το στόχο του.

Εντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Αρη με το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Κουκουλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα