Ο Αρης νίκησε με 3-1 την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο

Εχοντας κορυφαίους και σκόρερ τους Ακόστα και Καστίγιο, ο Αρης νίκησε με ανατροπή 3-1 την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο σημειώνοντας την δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνη κόντρα στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Μανουέλ Μασάδο έδειξε αισθητά βελτιωμένη, κυριάρχησε στο παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει σκορ μαμούθ. Από την άλλη, οι μαυραετοί πέτυχαν (όπως το πέτυχαν...) το δεύτερο (!) γκολ τους στο πρωτάθλημα, αλλά δείχνουν ανήμποροι να παραμείνουν στην Κατηγορία.

O Μάκης Κατσαβάκης παρέταξε τη Δόξα με τον Σέρεμετ στα γκολπόστ, τους Ψυχογιό, Τριποτσέρη, Μπριλάκη, Γελαδάρη στην άμυνα, τους Λίμα και Σικαλιάς αμυντικά χαφ, τον Σοϊλέδη αριστερά, τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο δεξιά και τον Ουέλινγκτον πίσω από τον Βάντερσον που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μανουέλε Μασάδο παρέταξε τον Αρη με τον Βελλίδη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Καζναφέρη, αριστερό τον Μίσελ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ντίκο και Σανκαρέ. Στη μεσαία γραμμή οι Φατί και Καπετάνος ως αμυντικά χαφ, με τον Ούμπιντες να αγωνίζεται μπροστά τους, ενώ στην επίθεση οι Νέτο δεξιά, αριστερά ο Ακόστα και στην κορυφή ο Καστίγιο.

Ο Αρης μπήκε δυνατά και έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με το σουτ του Καπετάνου στο 8', που έφυγε μόλις άουτ και με την προβολή του Σανκαρέ στο 13', που σε κενό τέρμα κατάφερε να στείλει τη μπάλα στην αγκαλιά του Σέρεμετ, που ήταν εκτός εστίας και πλάγια!

Η Δόξα προηγήθηκε στο σκορ κυριολεκτικά από το... πουθενά. Στο 19', ο Καζναφέρης γύρισε στον Βελλίδη, αυτός έχοντας μπροστά του τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο πήγε χαλαρά να διώξει, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στο σώμα του παίκτη της Δράμας και από την κόντρα κατέλειξε στα δίχτυα των κιτρίνων για να γίνει εντελώς απροσδόκητα το 1-0 για τους μαυραετούς.

Η απάντηση των κιτρίνων ήταν άμεση, αφού με την σέντρα σχεδόν έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Καζναφέρης έκανε τη σέντρα και ο Ακόστα με κεφαλιά νίκησε τον Σέρεμετ κάνοντας το 1-1. Ο Αρης γύρισε... τούμπα το ματς στο 30', όταν ο Καπετάνος έπαιξε ωραία το "ένα-δύο" με τον Νέτο μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα για τον Καστίγιο, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αρης θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ πριν βγει το ημίχρονο, καθώς ο Ούμπιντες στο 44' βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Σέρεμετ, όμως ο γκολκίπερ της Δόξας απέκρουσε το πλασέ του μέσου των κιτρίνων, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Σέρεμετ και πάλι είπε "στοπ" στον Ούμπιντες.

Οι κίτρινοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σέρεμετ να σταματάει σε νέο τετ α τετ τον Καστίγιο στο 55' και σουτ του επιθετικού του Αρη στο 72', ενώ ένα λεπτό νωρίτερα καταπληκτική αντεπίθεση του Αρη με τους Ακόστα, Καπετάνο και Νέτο να συνδυάζονται κατέληξε σε σουτ μόλις άουτ του τελευταίου.

Οσο ο Αρης δεν "κλείδωνε" τη νίκη, η Δόξα έμενε στο παιχνίδι και στο 77', λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όταν ο Ρούτσης έκανε το γ

Keywords
Τυχαία Θέματα