Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 σετ της Κηφισιάς εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1

20:58 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Μία ακόμα καθαρή νίκη, όγδοη συνεχόμενη, πήρε ο Ολυμπιακός, που μπήκε με το δεξί στο 2012, επικρατώντας με 3-0 της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι ερυθρόλευκοι πέρασαν -προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν αρκετά από τους γηπεδούχους, που έχασαν στις λεπτομέρειες το πρώτο και το τρίτο σετ. Ωστόσο, η ψυχραιμία των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη

έφερε το τρίποντο στους πειραιώτες, που ξέφυγαν με τρεις βαθμούς από τον Ηρακλή και είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Ο Γηραιός έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς αντιμετωπίζει την Τετάρτη (4/1) τον Παμβοχαϊκό, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Εκτός Volleyleague ο Απόλλων Καλαμαριάς
Την απόφαση να αφήσει εκτός Volleyleague τον Απόλλωνα Καλαμαριάς πήρε η ΕΣΑΠ. Αυτό σημαίνει πως τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ομάδας δεν ισχύουν, ενώ της επιβάλλεται και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την Α2. Επομένως, η βαθμολογία της Volleyleague αλλάζει, καθώς αφαιρούνται όλοι οι αγώνες του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:
"Μετά την επιστολή του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, το ΤΑΑ Απόλλων Καλαμαριάς αποχωρεί από τη διοργάνωση της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

-Με βάση την απόφαση αυτή, η ΕΣΑΠ θα προχωρήσει στην εκκαθάριση των εκκρεμοτήτων που έχουν προκύψει από τη συμμετοχή του ΤΑΑ Απόλλων Καλαμαριάς στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

-Με βάση το άρθρο 1.1.5 της προκήρυξης της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012: "T.A.A. που αποσύρεται με έγγραφη δήλωση από το πρωτάθλημα αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στους αγώνες του T.A.A. που στο μεταξύ έχουν γίνει, δεν ισχύουν. Στο T.A.A. αυτό θα επιβληθεί επιπλέον ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, από την A2 Εθνική Κατηγορία."

-Με βάση την προκήρυξη της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 η νέα βαθμολογία (που προκύπτει μετά την αποχώρηση του ΤΑΑ Απόλλων Καλαμαριάς) θα επικυρωθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ".

Keywords
Τυχαία Θέματα