Οι Κλίπερς πήραν το ντέρμπι του Λ.Α.

Οι Κλίπερς ήταν οι θριαμβευτές του πρώτου ντέρμπι του Λος ’ντζελες για το φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, καθώς επικράτησαν με σκορ 102-94 των Λέικερς.

Ο Πολ αγωνίστηκε 39 λεπτά πριν αποχωρήσει δυο λεπτά πριν το τέλος με ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι, σκόραρε 33 πόντους, πέτυχε δυο πολύ κρίσιμα τρίποντα, μοίρασε έξι ασίστ και έκανε μόλις ένα λάθος. Ηταν απολαυστικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αντίθετα με τον Μπράιαντ που πήρε φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο. Από τους 11 πόντους που είχε στο πρώτο μέρος βρέθηκε στους

42 (14/28 σουτ, 7 ριμπάουντ), αφού σκόραρε 21 στην τρίτη περίοδο!

Παρόλα αυτά δεν μπορούσε να πάρει μόνος του το παιχνίδι. Ο Gasol αστόχησε σε δυο κρίσιμα σουτ στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των -τυπικά- γηπεδούχων που μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Οι Μπουλς συνέχισαν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις και με πρωταγωνιστή -ποιον άλλο;- τον Ντέρικ Ρόουζ επικράτησαν 77-64 των Ράπτορς.

Οι Ιντιάνα Πέισερς λύγισαν την αντίσταση των Μπόστον Σέλτικς, κερδίζοντάς τους με σκορ 97-83.

Oι Σάρλοτ Μπόμπκατς πήραν τη νίκη με 112-100 κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με κορυφαίους του Χέντερσον (26π.) και Γουόλκερ (23π.).

Συνεχίζεται η κατηφόρα για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Φιλαδέλφεια 76ers με 90-103.

Με δύο βολές του Ιβάν Τζόνσον τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, οι Ατλάντα Χοκς επικράτησαν με 93-91 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Την 6η τους νίκη μέσα στην έδρα τους πέτυχαν οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι έκαναν τα δύσκολα... εύκολα με τους Νετς (107-94).

Με άμυνα για σεμινάριο οι πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς, επικράτησαν εύκολα με 99-60 στην έδρα τους των Κινγκς.

Εύκολη νίκη για τους Θάντερ που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Καρμέλο ’ντονι και κέρδισαν τους Νικς με 104-92.

Καμία αντίσταση δεν συνάντησε από τους Χόρνετς το Μέμφις που έφτασε εύκολα με 108-99 στη νίκη.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, οι Ρόκετς πήραν τη νίκη με 107-105 κόντρα στους Μπλέιζερς που έχασαν για 3η συνεχόμενη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα