Οι οδηγίες του Αναστό για τον περιορισμό των Λέτο, Κουίνσι, Ζεκά και Κλέιτον

Η μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού είναι αυτή που προβληματίζει τον Νίκο Αναστόπουλο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον... μουστάκια να συστήνει προσοχή στην τετράδα-φωτιά των πρασίνων!

"Θέλω να δείξετε μεγάλη προσοχή στους Λέτο, Κουίνσι, Ζεκά και Κλέιτον. Είναι γρήγοροι, συνδυάζονται πολύ καλά μεταξύ τους και αν δεν τους περιορίσουμε θα μας κάνουν μεγάλη ζημιά.

Θέλω να είναι κοντά οι γραμμές και να δίνετε βοήθειες ο ένας στον άλλον", ήταν μετικά από τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου προς τους παίκτες του ΟΦΗ στο περιθώριο της σημερινής (24/11) προπόνησης στο ΒΑΚ.

Ο Αναστό, είδε τον Ερολ Μπουλούτ να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα. Μάλιστα, τον δοκίμασε στη θέση του αριστερού μπακ. Από κει και πέρα ο Σόουζα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο παρτενέρ του Γεωργίου στο κέντρο της άμυνας με τον Γαλανόπουλο δεξιά και τον Κάρολ τερματοφύλακα.

Στη μεσαία γραμμή οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Κάλαϊτζιτς με έναν εκ των Ζόρντι Λόπεθ, Μποντόρ και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θ` αγωνιστεί ο Σουμπίνιο. Οσον αφορά την τριπλέτα της επίθεσης θα απαρτίζεται από τους Καμπάνταη (κορυφή), Χόρχε Λόπεθ (δεξιά), Παπουλή (αριστερά), ενώ θέση διεκδικεί και ο Σίσιτς.

Παραμένει ως έχει το Δ.Σ. αναζητούνται χρήματα
Οσον αφορά τα διοικητικά, η υφιστάμενη διοίκηση της ΠΑΕ θα συνεχίσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, όπως αποφασίστηκε μετά από 6 ώρες συνεδρίασης του Δ.Σ. το απόγευμα της Πέμπτης (24/11). Aναζητείται άμεσα 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ξεκινάνε οι πρώτες επαφές και κρούσεις για χορηγίες.

Αν μέχρι τότε δεν έχουν βρεθεί οικονομικές λύσεις, τότε θα παραιτηθεί το Δ.Σ. και η ΠΑΕ ΟΦΗ είτε θα κληθεί να αναδείξει νέα διοίκηση μέσα από Γενική Συνέλευση που θα προκηρυχθεί, είτε θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο. Μάλιστα για το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει η ΠΑΕ ΟΦΗ θα κάνει συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τρίτη για να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα