Ονειρεμένη επιστροφή Ανρί

23:52 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Μπήκε στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό στη θέση του Σαμάκ και δέκα λεπτά αργότερα (78') έκανε αυτό που ξέρει να κάνει τόσα χρόνια... σκόραρε! Ο λόγος για τον Τιερί Ανρί, ο οποίος στην επιστροφή του στην Αρσεναλ, οδήγησε τους "κανονιέρηδες" στην πρόκριση στους "32" του FA CUP, αφού με δικό του γκολ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ

νίκησε με 1-0 τη Λιντς.

Ο Αρσάβιν έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και στο Εμιρεϊτς είχαν αρχίσει να... αγχώνονται. Μέχρι που πέρασε στο παιχνίδι ο Ανρί, ο οποίος πέτυχε το "χρυσό" γκολ και σήκωσε στον... αέρα το γήπεδο των Λονδρέζων!

Από κάθετη του Σονκ, ο Ανρί βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Λιντς και με έξοχο πλασέ έκανε το 1-0 στο 78ο λεπτό. Το γκολ του Γάλλου επιθετικού πανηγυρίστηκε έξαλλα στο Emirates με τον Ανρί να πηγαίνει στον πάγκο και να αγκαλιάζει τον Αρσέν Βενγκέρ!

Να σημειωθεί, πως στο 33' ο Κοκελέν τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα με τον Γενάρις να παίρνει τη θέση του.

Αρσεναλ: Στσέζνι, Κοσιελνί, Μικέλ, Σκιλασί, Κοκελέν (33’ Γιενάρις), Αρτέτα, Σονγκ, Ράμσεϊ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (68’ Γουόλκοτ), Σαμάκ (68’ Ανρί), Αρσάβιν.

Λιντς: Λόνεργκαν, Τόμσον, Λις, Ο’Ντι, Γουάτ, Τάουνσεντ, Πιου, Νούνιεζ (81’ Φορσέλ), Κλέιτον, Μπέτσιο (74’ ΜακΚόρμακ), Βαϊρίνεν (60’ Μπράουν).

Keywords
Τυχαία Θέματα