«Έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ»

23:16 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τις εντυπώσεις από το φετινό Πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών αποτύπωσε η Ξανθή Μυλωνά. Η αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» και τόνισε πως η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει από την φετινή διοργάνωση, λόγω του αήττητου που έχει, αν και όλα ακόμα παίζονται για τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Μένουν άλλα δύο παιχνίδια για να τελειώσει ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος.

Το ένα στην έδρα μας με τα Βριλήσσια και το άλλο με το Ανατόλια, ξανά στην Θεσσαλονίκη. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως στόχο την εξάδα, οπότε μόνο εύκολα δεν θα έρθουν οι νίκες.

Από την πλευρά μας εμείς θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο, έχοντας κάνει μόνο μία ήττα, αυτήν από την ΑΕΚ, ούτως ώστε να μην αυξηθεί η βαθμολογική διαφορά. Στο δεύτερο γύρο αρχίζουν τα δύσκολα. Τότε κρίνονται όλα και το κάθε λάθος πληρώνεται! Εκεί θα φανεί το πόσο έχουν δουλέψει οι ομάδες, και πιστεύω ότι θα συμβούν πολλές εκπλήξεις. Φαβορί φέτος δεν υπάρχουν, αν και η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει ξεχωρίσει, γιατί μέχρι τώρα είναι αήττητη.

Ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική όλα... παίζονται!

Στο μεταξύ σήμερα περιμένουμε με αγωνία την κλήρωση του Κυπέλλου, για να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στην β' φάση του Κυπέλλου, όπου ο αγώνας θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου. Από τη στιγμή που η φάση είναι νοκ άουτ, όλα τα παιχνίδια χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, άρα δεν έχουμε προτιμήσεις στον αντίπαλο. Πρέπει να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο για να κερδίσουμε όποια ομάδα μας τύχει, για να συνεχίσουμε στον θεσμό, όπου πέρσι είχαμε πρόωρα αποκλειστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα