Αντριτς: Σπουδαίο και δύσκολο ματς"

23:08 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με το Μαυροβούνιο έμεινε ο Ντράγκαν ’ντριτς, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του είναι σε πολύ καλό δρόμο.

"Ήταν ένα σπουδαίο και δύσκολο ματς κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, από τις καλύτερες στον κόσμο. Είχαμε κάνει μαζί με το Μαυροβούνιο κοινή προετοιμασία στη Μπούντβα και σε σχέση με τότε τους κοντράραμε πολύ δυνατά. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Φτάσαμε να διεκδικούμε στα ίσα και τη νίκη.

Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να φύγουν στην κόντρα,

κάτι που είναι το μεγάλο τους όπλο. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση κόντρα στα θηρία που έχουν στην άμυνα και εξαιτίας αυτών δεν μπορούσε να περάσει εύκολα η μπάλα στο φουνταριστό. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο".

Φουντούλης: "Τους κοιτάξαμε στα μάτια"
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γιάννη Φουντούλη, που στάθηκε στη δυναμική του Μαυροβουνίου και στην καλή εμφάνιση της ομάδας του: "Παλέψαμε, είχαμε καλή απόδοση, αλλά και κάποια διαστήματα με προβλήματα στην άμυνα. Το Μαυροβούνιο, όμως, είναι μια παγκόσμια δύναμη του πόλο και εμείς τους κοιτάξαμε στα μάτια. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο για τα ψηλά. Είδατε ότι η Ισπανία, την οποία είχαμε κερδίσει προχθές εμείς, νίκησε σήμερα την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία. Είμαστε κοντά με τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Κι ελπίζω να νικήσουμε και αύριο τους Ιβηρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα