Ωρα αποφάσεων, ώρα ενίσχυσης στον Αρη

Φαίνεται ότι ο Αρης έχει δύο τρόπους ώστε να αλλάξει την - εξαιρετικά μέτρια - αγωνιστική εικόνα του. Είτε να εμπιστευτεί παίκτες που αναμένεται να επιστρέψουν έπειτα από τραυματισμούς, είτε να προχωρήσει στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Το βέβαιο είναι ότι τα χαμηλά επίπεδα απόδοσης της ομάδας και οι τρόποι επίλυσης των αγωνιστικών προβλημάτων, είναι το ζήτημα που θα απασχολήσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Αρη, στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν.

Χθες, μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας, ο Μίχαλ

Πρόμπιερζ δεν ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το κομμάτι της ενίσχυσης. Πιθανότατα δεν θέλησε να αναφερθεί δημοσίως επί του θέματος, πράγμα που ασφαλώς κι έχει δόση λογικής. Εξάλλου, έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας πάνω σε αυτό το κομμάτι, γνωρίζει ποιες είναι οι οικονομικές δυνάμεις της ομάδας κι ενδεχομένως να μην υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των κενών που υπάρχουν, μέσω της απόκτησης άλλων παικτών.

Το βέβαιο είναι ότι σχετικά με τη μεσαία γραμμή περιμένει την επάνοδο τόσο του Γιούριτσα Βράνιες όσο και του Νάτσο Γκαρσία. Γνωρίζει τον Βράνιες από τη πολυετή παρουσία του στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ ξέρει και τις ικανότητες του υγιή Γκαρσία. Ο Πρόμπιερζ φέρεται πάντως να εισηγήθηκε την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών. Ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά κι ενός επιθετικού, έπειτα από την αποχώρηση του Βικτοράς Γιάκομπ.

Πολλά θα εξαρτηθούν όμως και από τις όποιες εξελίξεις θα τρέξουν στο θέμα των εκκαθαρίσεων. Και είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν άμεσα κάποιες υποχρεώσεις όπως αυτή του Σάκη Πρίττα, του Μανόλη Παπαστεριανού, του Νέρι Καστίγιο. Ο Πρόμπιερζ δείχνει να μην τους υπολογίζει, αλλά στον Αρη υπάρχει μια επιφύλαξη σχετικά με τον Παπαστεριανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα