Παράσχος: Φεύγουμε με παράπονο

Ο Γιώργος Παράσχος αναγνώρισε την ανωτερότητα του Αρη, εκτίμησε όμως ότι δεδομένου που οι βαθμοί χάθηκαν στο 89ο λεπτό, φεύγει με παράπονο από το Κλεάνθης Βικελίδης.

"Ηταν ένα καλό παιχνίδι, όπως αυτό που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Λιβαδειά. Πέσαμε σε έναν πάρα πολύ καλό Αρη. Ηταν καλύτερος από εμάς, ευτυχήσαμε όμως να προηγηθούμε, παρότι ο Αρης είχε την υπεροχή.

Μπορούσαμε επίσης μέσα από την αμυντική διάταξη που είχαμε

και παρότι ήμασταν τυχεροί, να πάρουμε αποτέλεσμα, έστω τον έναν βαθμό. Αυτό που μας μένε είναι η πικρία, γιατί έτσι νιώθεις όταν χάνεις στο 89'. Φεύγεις με παράπονο.

Ασχετα του ότι ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Είναι φανερό πάντως ότι η ομάδα δείχνει κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, έχει χάσει τη φρεσκάδα που τη χαρακτήριζε μέχρι πρότινος", δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού.

Βασιλείου: Δεν αντέξαμε στην πίεση
Στην πίεση που δέχθηκε η ομάδα του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Στέλιος Βασιλείου. Ο 21άχρονος φορ τόνισε πως παρά το γεγονός πως ο Λεβαδειακός προηγήθηκε από νωρίς, δεν άντεξε στην πίεση του Αρη.

"Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς, σε μια καυτή έδρα. Ο Αρης μας πίεζε επί ένα ημίχρονο μέσα στην περιοχή μας και στο τέλος δεν αντέξαμε. Σταθήκαμε άτυχοι και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο 90'", δήλωσε ο Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα