Πάει για στόπερ, Μόρας στο προσκήνιο

12:39 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Επιτακτική είναι η ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό μετά την απώλεια του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά και την αναχώρηση του Σεντρίκ Καντέ για το Κόπα Αφρικα. Οπως έχει ξαναγράψει το sport.gr, ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται στο προσκήνιο και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ο τραυματισμός του Μπουμσόνγκ, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα, ήρθε να προστεθεί στην απουσία του Καντέ, που θα συμμετάσχει στο Κόπα Αφρικα με το Μάλι με αποτέλεσμα το Τριφύλλι να ξεμείνει

από αμυντικούς.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει πλέον στη διάθεσή του τους Σαριέγκι και Μπιέρσμιρ, αλλά και τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο. Γίνεται κατανοητό πως η υπόλοιπη σεζόν δεν βγαίνει με τους συγκεκριμένους στόπερ και στον Παναθηναϊκό είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση αμυντικού.

Το όνομα του Βαγγέλη Μόρα είχε βγει εδώ και μέρες στο προσκήνιο, αλλά πλέον παίζει ακόμα πιο δυνατά. Ο Λαρισαίος αμυντικός αγωνίζεται στην Σουόνσι και το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, δεν θα ανανεωθεί.

Ο διεθνής αμυντικός θέλει να βρει χρόνο συμμετοχής για να μην χάσει το.. τρένο για το Euro, ενώ το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό. Η γνώμη του Φερέρια θα παίξει καταλυτικό ρόλο, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του και τη λύση του Μιγκέλ Βιτόρ της Μπενφίκα.


Keywords
Τυχαία Θέματα