Παίρνει Ζαμπρέλα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μεταγραφικό γκολ στο... 90' προσπαθεί να πετύχει ο ΠΑΣ που έφερε στα Γιάννινα για συζητήσεις και υπογραφές το Ιταλοελβετό μεσοεπιθετικό Φαμπρίτσιο Ζαμπρέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου διεξάγονται οι τελικές επαφές και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ηπειρώτες.

Ο Ζαμπρέλα αγωνιζόταν στην Ελβετική Σιόν. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σερβέτ, το 2002 μεταπήδησε στην επαγγελματική ομάδα της Σερβέτ (34 συμμετοχές, 9

γκολ) και το 2004 έφυγε για την Μπρέσια όπου ως το 2009 έκανε 115 συμμετοχές και πέτυχε 4 γκολ. Το 2009 επέστρεψε στην Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν με την οποία είχε 7 συμμετοχές.

Δεν εκδικάστηκε του Μπακαγιόκο
Εν τω μεταξύ, δεν εκδικάστηκε τελικά σήμερα (30/1) η προσφυγή του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, αφού οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η παραμονή του Ιβοριανού. Ολα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι αύριο, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει τρεις προτάσεις από άλλες ομάδες στα χέρια του...

Keywords
Τυχαία Θέματα