Παίζουν οι "λαβωμένοι", έδειξε 11άδα για Κρήτη ο Κωστένογλου

Μπορεί μετά το τέλος του αγώνα με την Λοκομοτίβ ο Νίκος Κωστένογλου να ήταν προβληματισμένος βλέποντας τους Κοντοέ, Καράμπελα, Γκέντσογλου και Χοσέ Κάρλος να αποχωρούν "λαβωμένοι" από το γήπεδο, ωστόσο στην σημερινή (21/10) προπόνηση και οι τέσσερις παίκτες έδωσαν κανονικά το παρών, καθώς οι τραυματισμοί της αποδείχθηκαν επιπόλαιο, συνεπώς βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους για το ματς της Κρήτης. Ο

"Κωστέ" έδειξε ενδεκάδα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Απ' τη στιγμή, που οι Κοντοές, Καράμπελας, Γκέντσογλου και Χοσέ Κάρλος είναι μια χαρά, τα μόνα προβλήματα για τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι ο τιμωρημένος Μάκος και ο τραυματίας Γεωργέας, που έκανε φυσιοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Στα ευχάριστα για τον Κωστένογλου είναι ότι είδε και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να προπονείται για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Κρήτη.

Σύμφωνα, με όσα έδειξε ο "Κωστέ" στις ασκήσεις τακτικής, όπου χώρισε τους παίκτες του σε βασικούς και αναπληρωματικούς, κάτω από τα γκολπόστ στο ματς με τον ΟΦΗ θα είναι ο Αραμπατζής με τους Κοντοέ δεξιά, Καράμπελα αριστερά και τους Μανωλά, Δέλλα κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Καφές και Βάργκας αμυντικά χαφ, με τον Κάρλος πιο μπροστά τους και επιθετική τριπλέτα τους Λεονάρντο, Σιαλμά, Λυμπερόπουλο (στην κορυφή της επίθεσης).

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00GR το Σάββατο και στις 17:00GR η αποστολή της ομάδα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα