Πιέζει για στόπερ ο Φερέιρα

11:19 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Παναθηναϊκός δεν έπεισε με την εμφάνισή του απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά από τη στιγμή που δεν χάθηκαν βαθμοί, στην Παιανία επικρατεί ικανοποίηση. Βέβαια, ο Φερέιρα σήμανε το... καμπανάκι στους παίκτες του, ενώ περιμένει από τη διοίκηση να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ο πορτογάλος τεχνικός

δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τους έκανε έντονες παρατηρήσεις. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η είδηση της γκέλας του Ολυμπιακού, έφερε χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδο.

Αυτό που απασχολεί τον Φερέιρα τώρα, είναι οι παίκτες του να σοβαρευτούν και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο που ακολουθεί. Στο νοκ άουτ παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και ο Φερέιρα ζητάει προσοχή.

Παράλληλα, ο πορτογάλος προσπαθεί να πιέσει και τη διοίκηση για να τρέξει την υπόθεση της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, καθώς οι απουσίες των Μπουμσόνγκ και Καντέ είναι πολύ σημαντικές. Η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα είναι για την ώρα στάσιμη, καθώς ο Φερέιρα φαίνεται να έχει ζητήσει άλλον παίκτη, το όνομα του οποίου για την ώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, όμως, τον εμπιστεύεται και θεωρεί πως είναι εφικτό να αποκτηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα