Open track day στα Μέγαρα

10:37 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με ένα ανοιχτό δωρεάν track day γιορτάστηκε η επέτειος των 15 ετών λειτουργίας της πίστας των Μεγάρων.

H εκδήλωση ήταν μία πραγματική γιορτή, που υλοποιήθηκε χάρη στην πρωτοβουλία του Χρίστου Αναστασιάδη, με την ευθύνη της διοργάνωσης να «βαραίνει» τον Λεωνίδα Μασλία. Ο χώρος υποδέχθηκε τους 100 συμμετέχοντες στο track day. Ο αριθμός θα ήταν πολύ μεγαλύτερος χωρίς τον αναγκαστικό περιορισμό που πρακτικά ήταν επιβεβλημένος ώστε να αποφευχθούν προβλήματα στην ροή της εκδήλωσης από

την συγκέντρωση υπερβολικού αριθμού αυτοκινήτων και οι συμμετέχοντες να απολαύσουν την οδήγηση στην πίστα χωρίς καθυστερήσεις.

Ένα πολύχρωμο παζλ από κάθε λογής αυτοκίνητα (τύπων και ηλικίας) γέμισε από το πρωϊ τον χώρο των πιτς παρά τις απειλές του καιρού για βροχή. Από μικρά 1.300αρια έως παντοδύναμες σχεδόν καθαρόαιμες αγωνιστικές κατασκευές βρέθηκαν διαδοχικά μέσα στην πίστα χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με τις δυνατότητες των αυτοκινήτων και την εμπειρία των οδηγών.

Χρόνια πολλά λοιπόν στην πίστα των «Μεγάρων» και μακάρι αυτό το εορταστικό trackday με το οποίο έγινε ποδαρικό στο 2012 να αποτελέσει από εδώ και πέρα θεσμό και ευκαιρία για συνεύρεση των φίλων της πίστας και διασκέδαση κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα