Πρόκριση για Πανιώνιο στα πέναλτι

Την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, πανηγυρίζει ο Πανιώνιος, ο οποίος νίκησε 4-3 τον Παναθηναϊκό στη διαδικασία των πέναλτι.

Η διαδικασία των πέναλτι
Καραγκούνης (απέκρουσε ο Σιδεράκης)
Σάμαρης (απέκρουσε ο Καρνέζης)
Κουϊνσι 0-1
Τσότσαλιτς 1-1
Ρούντολφ 1-2
Σκέμπρι (άουτ)
Κατσουράνης 1-3
Γουνδουλάκης 2-3
Λέτο

(απέκρουσε ο Σιδεράκης)
Σιόβας 3-3
Μπιάρσμιρ (οριζόντιο δοκάρι)
Ομο 4-3

Πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι, ο Σεμπάστιαν Λέτο είχε χάσει στην παράταση το... άχαστο στο 93', όταν έπειτα από σέντρα του Βύντρα, "κατάφερε" σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα άουτ!

Και να ήταν μόνο ο Λέτο... Γκολ με το τσουβάλι χάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τους δύο τερματοφύλακες, Σιδεράκη και Καρνέζη, να αναδεινύονται σε πρωταγωνιστές, λόγω των σωστών τοποθετήσεων, αλλά και των αντανακλαστικών σε φάσεις που "μύριζαν" γκολ.

Ο Κούτσι και ο Σκέμπρι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να βάλουν τον Πανιώνιο μπροστά στο σκορ, αλλά και από πλευράς Παναθηναϊκού ο Ζέκα και ο -μοιραίος- Τοτσέ (αντικαταστάθηκε από τον Ρούντολφ) απέτυχαν να νικήσουν σε τετ α τε τον πορτιέρο των κυανέρυθρων.

Ενα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με το αδιάφορο και ανούσιο πρώτο, από το οποίο προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα για τους δύο προπονητές, μεταξύ των οποίων και η δυσλειτουργία του -λόγω ανάγκης- κεντρικού αμυντικού διδύμου στην άμυνα του τριφυλλιού (Κατσουράνης - Μπιάρσμιρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα