Δώνης: Θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Ατρόμητος και Αρης συνθέτουν ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς στους "16" του Κυπέλλου και ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως το ματς της Πέμπτης (12/1) στο Περιστέρι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ’ρη ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, η αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο τεχνικός Γιώργος Δώνης, αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Σε δηλώσεις του στο

atromitosfc. gr ο προπονητής της ομάδας δήλωσε τα εξής: "Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου με όλες μας τις δυνάμεις από την στιγμή που πέρσι ήμασταν φιναλίστ.

Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια από την στιγμή που είναι μονά κρίνονται στις λεπτομέρειες και τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να έχουμε καλή απόδοση για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Ο ’ρης είναι μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες αλλά θεωρώ ότι δεν δείχνει τις δυνατότητες που μπορεί. Εμείς που είμαστε απέξω δεν ξέρουμε γιατί. Όμως σίγουρα αυτοί οι παίκτες με την υψηλή ποιότητα χρειάζονται ιδιαίτερης προσοχής.

Το διάστημα αυτό που θα κλείσουμε την Κυριακή είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας και πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι και σε καλή κατάσταση για να έχουμε θετικά αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα