Ψάρρας: Δεν μπορώ άλλο, φεύγω...

Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως όποιος δεν μπορεί να φύγει και ο πρώτος που θα διαβεί την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό είναι ο Σάκης Ψάρρας, ο οποίος εκδήλωσε αυτή την επιθυμία ενώπιον των συμπαικτών του, αλλά και του υπεύθυνου του τμήματος, Χρόνη Ακριτίδη. Πλέον, φαίνεται πως είναι οριστικό με τον έμπειρο πασαδόρο να αποχωρεί από τους πράσινους.

Ο Σάκης Ψάρρας αποφάσισε να αποχωρήσει απο τον Παναθηναϊκό, για καθαρά οικονομικούς λόγους, κάτι που ανακοίνωσε σε όλη την ομάδα στα αποδυτήρια λίγα λεπτά μετά την ήττα απο τον Παμβοχαϊκό.

Πριν την

ανακοίνωση της απόφασης του Ψάρρα υπήρξε διάλογος με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος ζήτησε απο όποιον δεν περνούσε καλά στην ομάδα να το πει.

"Παιδιά όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει να το πει" ήταν η ατάκα του Καζάζη με τον Ψάρρα να παίρνει το λόγο: "Εγώ δεν μπορώ άλλο και σας το είχα πει και πριν απο ένα μήνα αλλά τελικά έμεινα. Δεν μπορώ άλλο και σας λέω και πάλι θέλω να φύγω" είπε ο 39χρονος πασαδόρος με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του να μένουν... κάγκελο!

Ο Καζάζης προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, αλλά ο Ψάρρας ήταν ανένδοτος και επανέλαβε τα λόγια του και μπροστά στον υπεύθυνο του τμήματος Χρόνη Ακριτίδη όταν ο τελευταίος μπήκε στα αποδυτήρια.

"Εντάξει αύριο θα λύσουμε τη συνεργασία" είπε ο τελευταίος στον Ψάρρα ο οποίος από την Κυριακή κιόλας αναζητά εκτός Ελλάδας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα