Πήρε το ντέρμπι και πάτησε κορυφή η Σέλτικ, που νίκησε 1-0 την Ρέιντζερς

Με νικήτρια τη Σέλτικ ολοκληρώθηκε το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας για τη φετινή σεζόν. Οι πράσινοι του Γιώργου Σαμαρά νίκησαν με 1-0 την αιώνια αντίπαλό τους, Ρέιντζερς με γκολ που σημείωσε ο Λέντλεϊ με κεφαλιά στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Ετσι, η Σέλτικ προσπέρασε στην βαθμολογία την αντίπαλό της και πέρασε στην κορυφή της σκωτσέζικης Premier.

Στο 8ο λεπτό, η Ρέιντζερς

έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Αλούκο έκανε τη σέντρα και ο Γουάλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 24' και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφτσαν κοντά στο γκολ, όταν ο Αλούκο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γέλοβατς πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Μποκανέγκρα από το... μισό μέτρο να στέλνει τη μπάλα άουτ!

Στο 35' η Σέλτικ απείλησε, με τον Σαμαρά να κάνει την κεφαλιά πάσα στον Χούπερ που έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Μακ Γκρέγκορ απέκρουσε σωτήρια! Στην αμέσως επόμενη φάσημ ο Φόρεστ έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 52', όταν ο Φόρεστ με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μακ Γκρέγκορ σε νέα εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ προήλθε και το γκολ για την Σέλτικ. Ο Φόρεστ το εκτέλεσε, ο Λέντλεϊ πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τους οπαδούς της Σέλτικ που είχαν κατακλύσει το "Σέλτικ Παρκ" στα... ουράνια!

Η Σέλτικ κυριαρχούσε πλέον στον αγωνιστικό χώρο και στο 68' θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με τον Μούλγκρου να εκετελεί απευθείας φάουλ, όμως ο Μακ Γκρέγκορ απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ!

Keywords
Τυχαία Θέματα