Συνέχεια στη δράση με 12 ματς

Δώδεκα παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού της Δευτέρας (26/12) για το NBA, με 18 ομάδες να κάνουν την πρεμιέρα τους στη φετινή σεζόν.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση των Σπερς με τους Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι είχαν κάνει την έκπληξη πέρυσι και είχαν αποκλείσει το Σαν Αντόνιο στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία που μία ομάδα με το όγδοο καλύτερο ρεκόρ περιφέρειας πήρε πρόκριση σε βάρος της ομάδας με το πρώτο ρεκόρ σε σειρά επτά παιχνιδιών.

Οι Ορλάντο Μάτζικ παίζουν στην έδρα των Χιούστον Ρόκετς

και θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν για την ήττα τους από την Οκλαχόμα Σίτι στην πρεμιέρα. Την πρώτη τους φετινή νίκη θα αναζητήσουν και οι πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι υποδέχονται τους Ντένβερ Νάγκετς.

Οι Σικάγο Μπουλς παίζουν στο γήπεδο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και θα προσπαθήσουν να κάνουν το δύο στα δύο σε αυτό το ταξίδι τους στην Καλιφόρνια, έπειτα από την επικράτησή τους επί των Λέικερς στο Λος Αντζελες.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Κόμπι Μπράιαντ παίζει με τους Κινγκς στο Σακραμέντο, όπου θα προσπαθήσει να κάνει σεφτέ στις νίκες.

Ο Ρίκι Ρούμπιο ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι NBA στην αναμέτρηση της Μινεσότα με τους Θάντερ, ενώ η πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ, Κάιρι Ερβινγκ, θα κάνει επίσης ντεμπούτο με τους Κάβαλιερς κόντρα στους Ράπτορς.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (26/12) στο NBA:
Κλίβελαντ Καβαλίερς -Τορόντο Ράπτορς
Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Νιου Τζέρσεϊ Νετς
Σάρλοτ Μπόμπκατς-Μιλγουόκι Μπακς
Ορλάντο Μάτζικ-Χιούστον Ρόκετς
Ιντιάνα Πέισερς-Ντιτρόιτ Πίστονς
Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Σαν Αντόνιο Σπερς-Μέμφις Γκρίζλις
Ντάλας Μάβερικς-Ντένβερ Νάγκετς
Φίνιξ Σανς-Νιου Ορλεανς Χόρνετς
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Φιλαντέλφια 76ερς
Σακραμέντο Κινγκς-Λος Αντζελες Λέικερς
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σικάγο Μπουλς

Keywords
Τυχαία Θέματα