Ταβάρες και Ροβέρσιο στη λίστα του Φερέιρα

Το θέμα της απόκτησης ενός στόπερ αποτελεί προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, καθώς αποφασίστηκε πως θα αποκτηθεί παίκτης ανεξάρτητα από τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του και οι πράσινοι ψάχνουν για παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτηθούν ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ψηλά στη λίστα του πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι Γιοάν Ταβάρες και Ροβέρσιο, οι οποίοι θεωρούνται

εφικτό να αποκτηθούν.

Ο Ταβάρες είναι γάλλος και στα 24 του χρόνια αγωνίζεται στην πορτογαλική Μπέιρα Μαρ, με την οποία έχει φέτος 12 συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2015.

Από την άλλη, ο Ροβέρσιο είναι 27 ετών, βραζιλιάνος και αγωνίζεται στην Οσασούνα. Φέτος έχει 8 συμμετοχές και ο Φερέιρα τον γνωρίζει καλά, καθώς ο παίκτης έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία με τις Ζιλ Βισέντε και Πάκος Φερέιρα.

Επίσης, οι πράσινοι κοιτάζουν και την περίπτωση του 23χρονου βραζιλιάνου της Πόρτο, Μαϊκόν.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί επίσης να λύσει τα συμβόλαια των Μελίσση και Σειταρίδη, με στόχο σε περίπτωση που τα καταφέρει να μην αποκτήσει δανεικό κάποιον παίκτη, αλλά να πραγματοποιήσει κανονική μεταγραφή. Ο χρόνος, πάντως, πιέζει τους πράσινους, καθώς ο Μπουμσόνγκ είναι νοκ άουτ και ο Καντέ αναχώρησε ήδη για το Κόπα Αφρικα.

Keywords
Τυχαία Θέματα