Το "γαϊτανάκι" με τον Κοντρέρας συνεχίζεται...

Οι Χιλιανοί επιμένουν. Όπως κάνουν δηλαδή εδώ και τουλάχιστον 1½ μήνα αναφέροντας μάλιστα και ακριβείς ημερομηνίες επίσημης παρουσίας του Πάμπλο Κοντρέρας στη Κόλο Κόλο. Στον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν, σημειώνουν όμως ότι με την επιστροφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη θα γίνει συνάντηση μαζί του, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση. Οσο για τον Κοντρέρας(;), αυτός (μάς) μπερδεύει, αφού πρόσφατα είχε πει ότι «θα ολοκληρώσω το

συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ».

Είναι σαφές πάντως ότι η Β«σιγουριάΒ» των Χιλιανών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία. Κάτι γνωρίζουν, κάποιοι (από τη Κόλο Κόλο) τους λένε ότι η υπόθεση του Κοντρέρας είναι Β«τελειωμένηΒ» και πως ο παίκτης επιστρέφει στην πατρίδα του. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η βεβαιότητα που έχουν, δημοσιεύοντας πληροφορίες που δημιουργούν ξεκάθαρη εντύπωση περί του τέλους της συνεργασίας του Χιλιανού με τον ΠΑΟΚ.

Στη δε ελληνική ομάδα - όπως παραδέχθηκε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου - τα μεγάλα συμβόλαια θα απαγορευτούν δια ροπάλου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προανήγγειλε εποχές οικονομικής εξυγίανσης, κρίνοντας ότι πλέον έχει δημιουργηθεί η υποδομή ώστε να μην ζημιωθεί η ομάδα. Και είναι αλήθεια ότι, όταν ο Β«ΖαγόρΒ» μιλούσε για αναγκαία οικονομική πολιτική, το μυαλό των περισσοτέρων πήγε σε δύο συμβόλαια. Του Πάμπλο Κοντρέρας (650.000 ευρώ) και του Σαλπιγγίδη (800.000).

Όπως και να' χει, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι θα γίνει συνάντηση με τον Πάμπλο Κοντρέρας ούτως ώστε να συζητήσουν για την υπόθεση του. Βέβαια και ο ίδιος ο παίκτης έχει μπερδέψει, αφού είχε δηλώσει ότι θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Αυτή η Β«ατάκαΒ» μπορεί να εντάσσεται όμως στην πολιτική που ακολουθεί κάθε πλευρά όταν μπαίνει σε διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας. Γιατί από το καλοκαίρι φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το θέμα του Κοντρέρας είναι μία από τις υποθέσεις που θα κυριαρχούν στις επόμενες ημέρες. Στην ατζέντα βρίσκεται και η λύση της συνεργασίας με τον Τζουλιάνο Σπαντάσιο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη Ρουμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα