Το πλάνο και το οικονομικό πακέτο των 15 ευρώ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Οταν στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατάστρωναν το οικονομικό πλάνο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, είχαν σημειώσει συγκεκριμένους αριθμούς σχετικά με τα προβλεπόμενα έσοδα της ομάδας από τους εντός έδρας αγώνες. Μέχρι στιγμής πάντως έχουν βγει εκτός πλάνου, σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς τους.

Για να ακριβολογούμε. Προφανώς και δεν είχαν υπολογίσει ότι το ΑΣΕΑΔ θα συνεδρίαζε (για να αποφασίσει επί της έφεσης που είχε καταθέσει η ΚΑΕ

για την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών) αφού η ομάδα θα είχε εκτίσει τις τρεις αγωνιστικές. Δεν θα μπορούσαν επίσης να προβλέψουν την απουσία πνεύματος συνεννόησης με την τηλεόραση αναφορικά με την ώρα διεξαγωγής των αγώνων. Και πολύ περισσότερο, πως η προσέλευση των φιλάθλων θα ήταν τόσο μικρή. Το τελευταίο εντάσσεται στα γενικότερα προβλήματα που κυριαρχούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, απλά οι επιτελείς του Δικεφάλου ήλπιζαν και περίμεναν ότι θα είχαν την στήριξη των φιλάθλων. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι απέναντι στον Πανιώνιο δεν διατέθηκαν περισσότερα από 400 εισιτήρια, ενώ επίσης άσχημη ήταν η εικόνα του PAOK SPORTS ARENA στον πρόσφατο αγώνα με τη Σολέ.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει και το πρόβλημα που υπάρχει σε επίπεδο επικοινωνίας και κατανόησης με την τηλεόραση. Η περίπτωση του Σαββάτου (26/11) είναι η πιο χαρακτηριστική, αφού οι αγώνες της μπασκετικής ομάδας (απέναντι στο Ρέθυμνο) και της ποδοσφαιρικής (με τη Κέρκυρα) θα ξεκινήσουν με διαφορά μόλις δεκαπέντε λεπτών, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να βρεθεί περισσότερος κόσμος στη Πυλαία. Η ΚΑΕ κατέθεσε αίτημα για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Γι' αυτό αποφάσισε να εκδόσει πακέτο εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες με Ρέθυμνο και Κίμκι, στη προνομιακή τιμή των 15 ευρώ, ελπίζοντας ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Πρόβλημα υπάρχει και το επόμενο Σάββατο (03/11), όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι (7μμ.) στην Αθήνα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει να διεξαχθεί το παιχνίδι τη Κυριακή (04/11), καθώς το πρωί της Δευτέρας (05/11) έχουν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από την Αθήνα για τη Μόσχα, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Κίμκι ή στη χειρότερη περίπτωση να γίνει νωρίτερα ο αγώνας. Ωστόσο και σε αυτή τη περίπτωση, εισέπραξαν αρνητική απάντηση, συνεπώς θα επιβαρυνθούν οικονομικά, αφού θα αναγκαστούν να διανυκτερεύσουν στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου (03/11) λόγω έλλειψης πτήσεων επιστροφής στη Θεσσαλονίκης. Και μένει να φανεί αν θα επιλέξουν και δεύτερη διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα ή αν θα βγάλουν επιπλέον αεροπορικά εισιτήρια για το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα