WRC: Ο Οζιέ θα συμμετάσχει στα ράλι της επόμενης σεζόν με Skoda

Μπορεί το πρόγραμμα της Volkswagen στο WRC να ξεκινάει το 2013, παρόλα αυτά ο Σεμπαστιάν Οζιέ δεν πρόκειται να μείνει χωρίς αγωνιστική δράση την επόμενη σεζόν.

Ο γάλλος οδηγός, ο οποίος έχασε τη θέση του στην Citroen από τον Μίκο Χίρβονεν και ακολούθως συμφώνησε με την γερμανική εταιρία, θα έχει την ευκαιρία να

αγωνιστεί σε όλα τα ράλι του 2012 με ένα αγωνιστικό της Skoda, παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στην εξέλιξη του Polo R WRC.

συμμετοχή μου στο WRC το 2012, μου δίνει τη δυνατότητα να διατηρηθώ σε φόρμα και να γνωρίσω καλύτερα κάποιους αγώνες που δεν ξέρω τόσο καλά", είπε ο Οζιέ, ο οποίος δεν απέκλεισε, πάντως, την περίπτωση η VW να ρίξει στη μάχη το Polo προς το τέλος της σεζόν, εφόσον τα αποτελέσματα των δοκιμών κριθούν θετικά.

Ο επτά φορές νικητής ράλι σε παγκόσμιο επίπεδο παραδέχτηκε, ακόμα, ότι είχε πρόταση και από την Ford για του χρόνου, την οποία απέρριψε επειδή δεν ήταν σίγουρος για πόσα χρόνια ακόμα θα συνεχίσει η αμερικανική μάρκα στο WRC.

"Κοίταξα και τις δύο ευκαιρίες", πρόσθεσε ο Οζιέ. "Ωστόσο, το μέλλον της Ford στο σπορ δεν ήταν τόσο σίγουρο όσο εκείνο της VW. Οταν έβαλα μαζί όλα τα συν και τα πλην, η Volkswagen προέκυψε ως η καλύτερη επιλογή".

Keywords
Τυχαία Θέματα