Τριντσιέρι: Θέλουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις, επομένως θα πάμε στην Αθήνα για την νίκη

Μπορεί η Καντού να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στο Top 16 της Euroleague, αλλά μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως δήλώσε ο Αντρέα Τριντσιέρι. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay,

τόνισε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας του στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους είναι η νίκη, εξέφρασε την αφάνταστη εκτίμηση του στον Ντούσαν Ιβκοβιτς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Βασίλη Σπανούλη, του οποίου η θέση είναι στο NBA, όπως είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τριντσιέρι:
Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Να είμαστε χαλαροί; Σε καμία περίπτωση. Εχουμε προκριθεί, αλλά η αποστολή μας στον όμιλο δεν τελειώνει εδώ. Θέλουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις, επομένως θα πάμε στην Αθήνα για να κάνουμε αυτό, που κάνουμε σε κάθε ματς: να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είτε παίζουμε με την Μπαρτσελόνα, είτε με οποιαδήποτε ομάδα, στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη".

Για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς: "Εκτιμώ αφάνταστα τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος είναι από τους σπουδαιότερους προπονητές της Ευρώπης. Γενικά, πάντως, σέβομαι τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι, αλλά προσπαθώ να τον κερδίζω. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο αντίπαλός μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας".

Για τον Βασίλη Σπανούλη: "Τι να πω; Είναι ο καλύτερος κόμπο γκαρντ στην Ευρώπη. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω καμία αμφιβολία. Θυμάμαι το πρώτο ματς στο Ντέζιο, εκεί, όπου ήταν εκπληκτικός. Αν ήμουν προπονητής του, σε κάθε καλάθι θα πανηγύριζα σαν τρελός. Ημουν, όμως, αντίπαλός του και μου ερχόταν να... κλάψω κάθε φορά, που μας πλήγωνε. Είναι ασταμάτητος παίκτης, η θέση του είναι στο ΝΒΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα