Ιβάνοβιτς: Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός

Σπουδαία ομάδα με ισχυρή δυναμική χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Κάχα Λαμποράλ με τους ερυθρόλευκους (2/11, 21:00GR), για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Να μην υποτιμήσουν τον Ολυμπιακό, προτρέπει τους συμπαίκτες του ο Πάμπλο Πριχιόνι.

"Εμείς σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χωρίς να κοιτάζουμε τη βαθμολογία.

Εχουμε δύο νίκες αλλά η Ευρωλίγκα είναι μία δυνατή διοργάνωση όπου δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι.

Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι αλήθεια ότι αποχώρησαν κάποιοι παίκτες-κλειδιά, αλλά διατηρούν τη σπουδαία δυναμική τους.

Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια συμπεριφορά που έχουμε έως τώρα, με δυνατή άμυνα και υπομονή στην επίθεση. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο 100% και χρειαζόμαστε περισσότερες προπονήσεις ώστε να "δέσουν" όλοι οι παίκτες", είπε ο Ιβάνοβιτς.

Από την πλευρά του, Πάμπλο Πριχιόνι προτρέπει τους συμπαίκτες του να μην υποτιμήσουν τον Ολυμπιακό: "Πρέπει να συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά και να μείνουμε προσηλωμένοι στη φιλοσοφία μας, παίζοντας επιθετική άμυνα κι έχοντας διάρκεια στο παιχνίδι μας. Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος λόγω της εμπειρίας και της ποιότητας των παικτών του.

Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Εάν σκεφτόμαστε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων, λόγω της απώλειας μεγάλων ονομάτων, θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα