Βαλβέρδε: Εχουμε παγώσει...

22:34 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Κανένας στον Ολυμπιακό δεν πίστευε πως μπορεί να γκελάρουν κόντρα στον ουραγό του πρωταθλήματος και η ατάκα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου ήταν χαρακτηριστική. "Εχουμε παγώσει με το αποτέλεσμα", δήλωσε ο βάσκος τεχνικός, που πρόσθεσε πως πλέον η ομάδα του δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών.

"Η αλήθεια είναι πώς έχουμε παγώσει με το σημερινό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι.

Θα έπρεπε να εκτιμούσαμε καλύτερα τον αντίπαλο, να είχαμε περισσότερο πάθος και δημιουργικότητα. Να ήμασταν πιο προσεκτικοί σε όλες τις γραμμές και καθώς περνούσε ο χρόνος τα πράγματα γίνονταν πιο δύσκολα για εμάς. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο", είπε αρχικά και πρόσθεσε.

"Στην αρχή πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να το βάλουμε και να σκοράρουμε, καθώς όμως προχωρούσε ο χρόνος ο αντίπαλος όλο και πιο πίσω γυρνούσε, ενώ εμείς όλο και πιο μπροστά πηγαίναμε. Σχεδόν δεν είχαμε καθόλου κενό χώρο για να διεισδύσουμε. Εκτός από τις φάσεις με το δοκάρι και την ευκαιρία του Αβραάμ, δεν το πιστέψαμε τόσο. Αν το πιστεύαμε δεν θα ήταν τόσο δύσκολο.

Για την παρουσία της Δόξας Δράμας είπε: "Η Δόξα έπαιξε πολύ καλά τον ρόλο της. Εκανε ένα παιχνίδι με μεγάλη επιτυχία. Έτρεξαν πολύ και έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι γύρισε πολύ πίσω η Δόξα. Στο δεύτερο μέρος μας δημιούργησε κάποιους κινδύνους και με αυτή την έννοια έκανε ένα καλό παιχνίδι".

Οσο για το αν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλες απώλειες, τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι όταν περιμένεις να κερδίσεις βαθμούς, όπως σήμερα και δεν το καταφέρνεις, στα επόμενα ματς νιώθεις μεγαλύτερη πίεση. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι έτσι και αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος.

Πιστέψαμε ότι το ματς με την Δόξα θα ήταν εύκολο. Τελικά κάναμε λάθος. Η αλήθεια είναι ότι εμείς από εδώ και πέρα έχουν στενέψει τα περιθώρια. Πρέπει να προσέχουμε πολύ. Σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα