Βαλβέρδε: Πιο προσεκτικοί στα στημένα

Στροφή στο καθοριστικό ματς με την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ για το Champions League κάνει ο Ολυμπιακός, που πέταξε δύο βαθμούς στο Καραϊσκάκη με τον ΟΦΗ. Αιτία της απώλειας ήταν η κακή αντίδραση των ερυθρολεύκων στις στημένες φάσεις και ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε ακριβώς αυτό το στοιχείο

στάθηκε μιλώντας στους παίκτες του την Κυριακή (30/10). Ο βάσκος τεχνικός επεσήμανε πως θα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους και ζήτησε περισσότερη προσοχή σε τέτοιες φάσεις.

Η αντίδραση της αμυντικής λειτουργίας του Ολυμπιακού στα στημένα έχει σκορπίσει τον προβληματισμό, καθώς το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ είναι από αυτά, που χαρακτηρίζονται ως "εκτός προγράμματος".

"Για εμάς αυτό που έγινε μετά το 2-0 ήταν σαν ατύχημα. Η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένα. Ισοφαριστήκαμε από δύο φάσεις, όπου δεν είχαμε την σωστή αντίδραση", επεσήμανε στους παίκτες του ο Βαλβέρδε, που δεν έριξε την ευθύνη συγκεκριμένα στον Κοστάντσο, αλλά στη γενικότερη νοοτροπία των παικτών σε αυτές τις φάσεις.

Ο Ολυμπιακός όμως είναι αναγκασμένος να αφήσει πίσω του το ματς με τον ΟΦΗ και να στρέψει όλη την προσοχή του στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γερμανίας, εκεί που θα κριθεί το μέλλον της ομάδες στην Ευρώπη.

Από την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού θα κριθούν πολλά τόσο στο Βεστφάλεν, όσο και στις επόμενες υποχρεώσεις των πειραιωτών και ο βάσκος δεν θέλει να δει ανάλογες αντιδράσεις.

"Θα πρέπει λοιπόν να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας αλλά και να δείξουμε πιο μεγάλη προσοχή από εδώ και πέρα στα στημένα. Δεν γίνεται να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ", τόνισε στους παίκτες του ο Βαλβέρδε, που παράλληλα τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα