Χάμιλτον: Ο Μάσα δεν μου άφησε χώρο στη φάση της σύγκρουσής μας

Ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε μετά το τέλος του GP Ινδίας στο πέμπτο κατά σειρά ατύχημα που είχε φέτος με τον Φελίπε Μάσα, την ώρα που επιχειρούσε να προσπεράσει τον βραζιλιάνο για την πέμπτη θέση.

Η μεταξύ τους σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ο αγώνας και των δύο. Ο Χάμιλτον επέστρεψε στα pits για να αλλάξει αεροτομή, πέφτοντας στην ένατη θέση, ενώ ο Μάσα τιμωρήθηκε από τους αγωνοδίκες με ποινή διέλευσης, και λίγο αργότερα εγκατάλειψε λόγω σπασμένης ανάρτησης σε ξεχωριστό περιστατικό.

"Δεν υπάρχουν πολλά

να πεις", τόνισε ο Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε τελικά έβδομος τον αγώνα.

"Ηταν μια απογοητευτική μέρα. Η ομάδα δούλεψε σκληρά όλο το τριήμερο όπως κάνει πάντα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.

"Κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή πριν από την εκκίνηση και εγώ με τον Φελίπε καθόμασταν δίπλα-δίπλα. Δεν μου έχει μιλήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, οπότε έβαλα το χέρι μου γύρω του και του είπα 'καλή τύχη για τον αγώνα'.

"Αλλά μέσα στην κούρσα προσπάθησα να προσπεράσω και προσπάθησα να μην την πατήσω, γιατί δεν φάνηκε ότι επρόκειτο να μου δώσει καθόλου χώρο, και έτσι συγκρουστήκαμε. Λυπάμαι πάρα πολύ για την ομάδα μου.

"Είχα κάποιες αναταράξεις μετά το ατύχημα, στις δεξιές στροφές ένιωθα ότι το πάτωμα έβρισκε στην άσφαλτο. Η απόδοσή μου ήταν πολύ άσχημη και πίεζα όσο πιο σκληρά μπορούσα για να μπορέσω απλώς να κρατηθώ στον ρυθμό των υπολοίπων. Το μονοθέσιο μοιάζει να είναι εντάξει, άρα ίσως ήταν απλώς η ιδέα μου".

Το ιστορικό των φετινών συγκρούσεων μεταξύ των Μάσα και Χάμιλτον ξεκίνησε στο Μονακό το περασμένο Μάιο, ενώ η κόντρα τους φούντωσε έπειτα από δύο επαφές που είχαν μέσα στο ίδιο Σαββατοκύριακο, τον Σεπτέμβριο στην Σιγκαπούρη, για να ακολουθήσει μία λιγότερο αισθητή σύγκρουση στην Ιαπωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα