Βήμα πρόκρισης η Εθνική ανδρών

Η Εθνική νίκησε 10-6 τα Σκόπια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο και θέλει ακόμα μία νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πρώτοι σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν οι Γιώργος Ντόσκας και Ανδρέας Μιράλης, που σημείωσαν από τρία γκολ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε

ο τερματοφύλακας, Φίλιππας Καραμπέτσος.

Με νίκη επί της Τουρκίας την Πέμπτη (19/1, 15:30GR), η Εθνική θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην 6άδα.

Τα 8λεπτα: 0-2, 1-3, 1-1, 4-4.

ΣΚΟΠΙΑ (Ιγκόρ Γκότσανιν): Πέρσινιτς, Ρατσούνιτσα, Βουκσάνοβιτς, Μίσιτς 2, Κάλινιτς, Κρέκοβιτς, Ίβοβιτς, Ντιμόφσκι 1, Ράντζιτς 1, Πέτροβιτς, Λέτιτσα, Μπένιτς 1, Μιλάνοβιτς 1.

ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν ’ντριτς): Καραμπέτσος, Μυλωνάκης 1, Μιράλης 4, Κοκκινάκης 1, Δελακάς, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης Χρ., Ντόσκας 3, Αφρουδάκης Γ., Φουντούλης Ι. 1, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Τσαλκάνης.

Ντράγκαν ’ντριτς: "Σήμερα είχαμε πολύ καλό ρυθμό και αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας, το οποίο ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Για τα Σκόπια επειδή θα πήγαιναν για πρώτη φορά στην 6άδα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και για εμάς γιατί μετά από αρκετά χρόνια θα γινόταν κάτι τέτοιο.

Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών μου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Έπιασαν την απόδοση που περίμενα. Αυτή ήταν άλλωστε και η άποψη μου. Πως αν παίξουμε έτσι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν οργανωμένοι σε άμυνα και επίθεση, ενώ ασκήσαμε πίεση σε όλες τις γραμμές των αντιπάλων μας.

Πιάσαμε από την αρχή ρυθμό και τον διατηρήσαμε μέχρι τέλους. Τώρα έχουμε 3 μέρες να χαλαρώσουμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια με Ουγγαρία και Ιταλία. Μας έφυγε το άγχος και η πίεση και τώρα θέλουμε να πιάσουμε καλύτερη απόδοση και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε με τους αντιπάλους αυτούς.

Τα παιχνίδια αυτά είναι διαφορετικά και είναι πολύ δύσκολα. Αν μας δοθεί πάντως η ευκαιρία θα την εκμεταλλευτούμε. Αν κερδίσουμε, οποιονδήποτε από τους δύο, θα είναι σίγουρα κέρδος".

Keywords
Τυχαία Θέματα