Ξάνθη: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα

Παρότι η Ξάνθη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, κατάφερε να πάρει τη νίκη, μετουσιώνοντας σε γκολ τη μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι.

Δεν έμοιαζε δα και με... χωριό, όπως την είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα σε δηλώσεις του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, ο έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για τη νίκη της

ομάδας του, ζώντας με μεγάλη ένταση τα 90 λεπτά του αγώνα...

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Ξάνθη γράφει τη δική της ιστορία.

Ούτε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, ούτε στα Πηγάδια από τον Ολυμπιακό σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί της Ξάνθης, η οποία παραμένει αήττητη για 10 διαδοχικές αγωνιστικές, επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ για την ακριτική ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ (το ένα με πέναλτι - από τον Λεονάρντο) στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο μετράει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Τελευταία της ήττα στις 29 Οκτωβρίου, όταν ο Παναιτωλικός την κέρδισε 2-0 στο Αγρίνιο. Η ήττα από τον Παναιτωλικό είναι η μοναδική στις τελευταίες 12 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έχει συγκεντρώσει τους 25 από τους 29 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της!

Εντός έδρας έχει κερδίσει τα 5 ματς, ενώ έχει και 2 ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, παιχνίδια στα οποία δέχθηκε 7 γκολ και πέτυχε 5!

Παράλληλα, ο Βλαχοδήμος έβαλε τέλος και στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού στην ακριτική πόλη (4 νίκες, 1 ισοπαλία). Η Ξάνθη είχε να τον κερδίσει από την περίοδο 2005-06 (1-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα