Spy Video: Η νέα Mercedes A-Class χωρίς ίχνος καμουφλάζ

11:53 2/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Mercedes γύριζε το διαφημιστικό της νέας A-Class στο βουνό El Golfo Playa Blanca στο νησί Lanzarote των Καναρίων Νήσων, και ένας ποδηλάτης έτυχε να περάσει από εκεί και φυσικά το έγραψε με την κάμερα του. Η νέα Mercedes A-Class θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο σε πεντάθυρη έκδοση ενώ η τρίθυρη θα παρουσιαστεί λίγο αργότερα. Όπως ήδη έχουμε δει σε spy φωτογραφίες, η νέα

A-Class διαθέτει ένα εσωτερικό παρόμοιο με αυτό της νέας B-Class και δανείζεται πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Class-A, με την Mercedes να δηλώνει ότι θα είναι πιο ήπιο σε σχέση με αυτό του πρωτότυπου και θα χρησιμοποιηθούν υλικά καλύτερης ποιότητας από αυτά της τωρινής C-Class.

Μηχανικά το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με έναν turbo βενζινοκινητήρα να δίνει το παρόν. Η Mercedes θα τοποθετήσει σύστημα Start/Stop σε όλες τις εκδόσεις της, ενώ θα υπάρχει και AMG έκδοση η οποία πιθανότατα να λέγεται Α25. Θα φορά τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα και θα αποδίδει από 320 έως 350 άλογα. Θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς. Η νέα A-Class θα είναι διαθέσιμη και σε cabrio έκδοση η οποία θα παρουσιαστεί 2 χρόνια αργότερα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα