Στη Γενεύη το νέο Peugeot 208 GTI

10:02 2/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

Μετά τις spy φωτογραφίες που είδαμε την περασμένη εβδομάδα του Peugeot 208 GTI, κυκλοφόρησαν νέες φήμες για το γρήγορο μικρό γαλλικό αυτοκίνητο το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Το Βρετανικό Auto Express, αναφέρει ότι η GTI έκδοση του νέου 208 θα φορέσει νέο επιθετικό bodykit με διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω,

ζάντες αλουμινίου σε μοναδικά σχέδια, διπλές απολήξεις των εξατμίσεων καθώς και αεροτομή στο πίσω μέρος. Εσωτερικά, σπορ καθίσματα, ειδικά χρώματα και σπορ πινελιές στο ταμπλό και την κονσόλα θα συμπληρώνουν το πακέτο.

Κάτω από το καπό οι φήμες θέλουν να υπάρχει ο 1.600αρης κινητήρας του Mini Cooper S ο οποίος θα αποδίδει 184 άλογα με 240 Nm ροπής με τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα κοντά στα 220 χλμ/ώρα. Ωστόσο, αν τα 184 άλογα δεν σου είναι αρκετά, τότε θα υπάρχει και μια έκδοση με 200+ άλογα, πιο σπάνια και πιο ειδική έκδοση, που θα ανταγωνίζεται τα DS3 Racing, Mini Cooper S JCW και Renault Clio RS.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα