Αυτό είναι το Qoros GQ3

H Qoros έδωσε τις πρώτες τρεις φωτογραφίες του GQ3, του μικρού sedan αυτοκινήτου της, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2013.

Είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της νέας Κινέζικης εταιρίας, το οποίο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στη Κίνα από το 2013, ενώ στην Ευρώπη θα αρχίσει να πωλείται από το 2014.

Το sedan έχει μήκος 4,7 μέτρα, πλάτος 1,839 μέτρα, ύψος 1,42 μέτρα και μεταξόνιο 2,7 μέτρα και φορά ζάντες 19″. Διαθέτει LED

φωτιστικά σώματα και αρχισχεδιαστής της εταιρίας είναι ο Gert Volker Hildebrand ο οποίος έχει θέσει ευρωπαϊκά αισθητικά κριτήρια με τα αυτοκίνητα να πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, φιλοδοξώντας να αποσπάσει την ανώτατη βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης του Εuro NCAP. Η εταιρία έχει σχεδιαστικά κέντρα τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Σανγκάη.

Στο εσωτερικό υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής 8″ του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ενώ σε ότι αφορά την ασφάλεια που προσφέρει, φορά 6 αερόσακους, μπροστινούς, πλαϊνούς και τύπου κουρτίνα.

Η εταιρία έχει την υποστήριξη των Magna Steyer, η ΤWR, η Continental, η Bosch, η Valeo και η Microsoft. Οι Κινέζοι δηλώνουν ότι διαθέτουν μια ευέλικτη αρχιτεκτονική η οποία θα τους επιτρέπει τη σχεδόν παράλληλη εξέλιξη υβριδικών και ηλεκτρικών προτάσεων.

Η Qoros είναι μια εταιρία των Chery Automobile Co. και Israel Corp και μέσα στο 2014, η εταιρία θα παρουσιάσει την hatchback και την crossover έκδοση του αυτοκινήτου. Στόχος της είναι να πουλά 150.000 οχήματα ετησίως. Το πρώτο αυτοκίνητο που θα περάσει στη παραγωγή είναι το sedan αυτοκίνητο, το οποίο απευθύνεται σε ηλικίες 25 έως 35 ετών.

Αρχικά η εταιρία έχει θέσει ως στόχο να κατασκευάζει 150.000 αυτοκίνητα ετησίως, ενώ αργότερα, αν οι πωλήσεις πάνε καλά, η παραγωγή θα μπορούσε να αυξηθεί έως και τις 450.000 ετησίως.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα