Ασιάτισσες πέφτουν πάνω σε αυτοκίνητα στη Κύπρο ώστε να κερδίσουν χρήματα

Η μόδα το να πέφτουν σκόπιμα στις ρόδες αυτοκινήτων ήρθε και στην Κύπρο. Νεαρές κυρίως Ασιάτισσες, πέφτουν πάνω σε αυτοκίνητα ώστε να εξαναγκάσουν ανυποψίαστους οδηγούς να έρθουν σε οικονομική συμφωνία μαζί τους, προκειμένου να μην καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία.

Τη περασμένη Τετάρτη, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή αφού δύο περιστατικά που σημειώθηκαν ταυτόχρονα έβαλαν σε πολλές σκέψεις την αστυνομία, η οποία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Συγκεκριμένα, τα δύο περιστατικά

σημειώθηκαν, στη Λεωφόρο Μακαρίου με Αγίου Στυλιανού και στη Λεωφόρο Τσερίου στη Λακατάμια. Ενώ στα φανάρια η ένδειξη ήταν κόκκινο για τους πεζούς και στις δύο περιπτώσεις, οι δύο Ασιάτισσες εισήλθαν στο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν και να τραυματιστούν από οχήματα τα οποία κινούνταν κανονικά.

Οι οδηγοί των οχημάτων δε μπορούσαν να πιστέψουν τι έγινε, αφού ο φωτεινός σηματοδότης την ώρα της διέλευσής τους ήταν πράσινος. Οι δύο Ασιάτισσες διακομίστηκαν στις πρώτες βοήθειες και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αρνήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην αστυνομία γιατί προσπάθησαν να περάσουν τον δρόμο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα