Μπορώ τον τίτλο το 2013, ισχυρίζεται ο Perez

Τα ψέματα τελείωσαν για τον Sergio Perez, αφού, από το 2013, καλείται να δείξει ότι έχει το ταλέντο που έδειξε μέσα από την απόδοσή του σε κάποιους αγώνες με τη Sauber. Τα πράγματα με στη McLaren είναι διαφορετικά, με την πίεση και την πρόκληση να είναι πολύ μεγαλύτερες, και ο 22χρονος θα πρέπει ν’ ανταποκριθεί σ’ αυτές, όπως έχει δηλώσει και ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren

Racing.

Ο Perez έχει ξεκινήσει τις δηλώσεις για τη νέα σεζόν προτού καν πατήσει στο Woking, λέγοντας, μάλιστα, ότι, το 2013, μπορεί να γίνει Πρωταθλητής!

Νομίζω ότι οι προσδοκίες για τ’ αποτελέσματα και τους στόχους είναι να κερδίσω μαζί τους και να κερδίσω τον παγκόσμιο πρωτάθλημα μαζί τους. Αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά κατά τη διάρκεια της σεζόν, συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσω πολύ καλά την προετοιμασία μου μαζί τους και να προσπαθήσω να φτάσω τους στόχους τους.

Φέτος, είχαν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας, και, αν τα είχαν λύσει, θα ήταν στο παιχνίδι του τίτλου. Έτσι, πιστεύω ότι είναι ρεαλιστικό ό,τι είπα, και η ομάδα θα μπορέσει να κατασκευάσει ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο. Ο στόχος πρέπει να είναι πάντα πολύ ψηλός: είναι ένας τρόπος για να καταλάβουμε ότι και η McLaren θέλει να κερδίζει σε κάθε αγώνα.

Όταν είσαι στην καλύτερη ομάδα, είσαι πάντα στο επίκεντρο. Όταν κάνεις καλά τη δουλειά σου, είσαι ήρωας, και, όταν δεν την κάνεις καλά, είσαι ο χειρότερος. Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσεις, αλλά το έχω κάνει ήδη από την Sauber, γιατί, όταν ήμουν στο βάθρο, ήμουν Super Star, ενώ, όταν δεν ήμουν καλός, ήμουν ένας οδηγός που έκανε πάντα λάθη. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι συγκεντρωμένος τον χειμώνα και να δημιουργήσεις μια πολύ καλή σχέση με την ομάδα στις αρχές του Ιανουαρίου, και, στη συνέχεια, να είσαι σε θέση να παλέψεις από τον πρώτο αγώνα κιόλας.

Ο 22χρονος είναι, σίγουρα, ένας γρήγορος οδηγός, όμως άλλο Sauber κι άλλο McLaren. Στη Sauber, και να μην έχεις 3 συνεχόμενους καλούς αγώνες, δε θα γίνει τίποτα το ουσιαστικό· στη McLaren, όμως, η κατάσταση είναι διαφορετική, αφού είναι μια ομάδα που πρέπει να δίνεις πάντα το 100%, καθώς οι Βρετανοί κάνουν πάντα πρωταθλητισμό. Επίσης, όλοι θ’ ασχοληθούν με τον Perez, συνεπώς η πίεση, στην περίπτωση κακών εμφανίσεων, μπορεί να τον λυγίσει. Αυτά είναι εικασίες, και το τι πραγματικά θα γίνει, θα το μάθουμε στην επόμενη σεζόν.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα