Δύσκολα και στη Μαλαισία, παραδέχεται η Ferrari

Άραγε, πότε θα σηκωθούν τα κεφάλια στη Ferrari;

Πριν από το Grand Prix της Αυστραλίας, ο Pat Fry, Τεχνικός Διευθυντής της Ferrari, δήλωνε ότι ο πρώτος αγώνας δε θα είναι εύκολο, αφού τα πράγματα για την ομάδα του δεν πήγαιναν καλά. Αυτό κάνει ξανά, αλλά για το Grand Prix της Μαλαισίας, αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Βρετανός παραδέχεται ότι αυτός και οι υπόλοιποι στο Maranello πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά, αν θέλουν να βελτιώσουν την ταχύτητα της F2012. Επίσης,

ξέρει ότι είναι απαραίτητο ένα εξαιρετικό set-up στο ιταλικό μονοθέσιο για τον επόμενο αγώνα.

Είμαστε πίσω σε σχέση με τους καλύτερους, ακόμα κι αν δεν είμαστε τόσο μακριά, όσο είδαμε χθες. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, αυτό είναι σίγουρο. Στη Μαλαισία, θα έχουμε ακόμα έναν δύσκολο αγώνα: θα πρέπει να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, βάσει των χαρακτηριστικών της Sepang.

Μήνυμα αναδιοργάνωσης κι από τον Αγωνιστικό Διευθυντή της Ferrari, Stefano Domenicali. Ο Ιταλός υπογραμμίζει ότι γνωρίζουν πού είναι το πρόβλημα με την F2012: στην πρόσφυση και την τελική ταχύτητα. Φυσικά, θέλει να δει το κόκκινο μονοθέσιο να γίνεται γρήγορο, αλλά γι’ αυτό είναι υπεύθυνοι οι τεχνικοί του Maranello.

Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιό μας. Υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν είναι τόσο μακριά μεταξύ τους, οπότε δε χρειάζεται τεράστια βελτίωση για να κερδίσεις πολλές θέσεις. Ξέρουμε τους κύριους τομείς που πρέπει να εργαστούμε: την πρόσφυση και την τελική ταχύτητα, και πρέπει να επιταχύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξέλιξη, για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους υπόλοιπους.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα