Η Toyota Νούμερο 1 αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου και το 2012

Η Interbrand μεά τις 50 πιο “πράσινες” εταιρίες του κόσμου, παρουσίασε και τις 100 καλύτερες εταιρίες του κόσμου για το 2012, όπου σε ότι αφορά τις αυτοκινητοβιομηχανίες, στη πρώτη θέση βρίσκεται η Toyota, η οποία διατήρησε τη περσινή της πρωτιά. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία συνολικά βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης (11η το 2011) που περιλαμβάνει εταιρίες από όλους τους τομείς. Στη κορυφή της λίστας βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Coca Cola,

ενώ ακολουθούν η Apple, η IBM, η Google και η Microsoft.

Η Interbrand, χρησιμοποίησε αυτή τη μεθοδολογία για να βγάλει τους τελικούς νικητές, όπου υπολόγισε τρία βασικά πράγματα, τις οικονομικές επιδόσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, ο ρόλος της μάρκας στην απόφαση αγοράς και την ικανότητα να φέρνει κέρδη.

Η Toyota κέρδισε 9% σε σχέση με πέρυσι. Επόμενη στη λίστα είναι η Mercedes-Benz ενώ την πρώτη 5αδα σε ότι αφορά τις αυτοκινητοβιομηχανίες, την ολοκληρώνουν η BMW, η Honda και η VW. Τις 100 καλύτερες εταιρίες του 2012 μπορείς να τις βρεις εδώ, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο σχετικό PDF και στο δελτίο τύπου στη συνέχεια.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα