Τρεις στη λίστα της Ferrari

H μεταγραφή του Λούις Χάμιλτον στη Mercedes έχει προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων σε ότι αφορά στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτές, έχουν φέρει τρεις οδηγούς στη λίστα της Ferrari ενόψει 2013.

Η μία επιλογή είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φελίπε Μάσα. Κόντρα σε κάθε αγωνιστική λογική αλλά εδώ που τα λέμε, μήπως έχει λογική το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος που αγνοεί τη νίκη από το 2008, βρίσκεται ακόμα στο κόκπιτ της F2012;

Ενώ

υπάρχουν σενάρια μιλούν ακόμα και για τη μεγάλη επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στο Μαρανέλο, το BBC Sport κάνει λόγο μόνο για δύο εναλλακτικές του Μάσα επιλογές: τους οδηγούς της Force India.

Ο Πολ Ντι Ρέστα ήλπιζε να μεταπηδήσει στα ασημί βέλη μετά την αποχώρηση του Σουμάχερ αλλά η έκπληξη με τον Χάμιλτον, τον άφησε στα κρύα του λουτρού. Ψάχνει λοιπόν εναλλακτικές αν και μεγάλος του αντίπαλος σε ενδεχόμενη μεταπήδηση στην ιταλική ομάδα, είναι ο ομόσταβλός του.

Το τελευταίο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Νίκο Χούλκενμπεργκ και κατά τη γνώμη μας είναι και το επικρατέστερο. Εάν και εφόσον στη Ferrari δεν κάνουν το λάθος να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Μάσα.



Επιμέλεια; Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Keywords
Τυχαία Θέματα