Οι Hamilton και Vettel βασικοί μας αντίπαλοι, λέει ο Alonso

Τι μπορεί να σκέφτεται ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Fernando Alonso; Μα, φυσικά, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τι πρέπει να κάνει αυτός και η ομάδα του, ώστε να τελειώσει τη σεζόν με τους περισσότερους βαθμούς, δηλαδή να γίνει για τρίτη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο “El Nano” ξέρει καλά ότι ο δρόμος προς τον τίτλο δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, μιας και, και στο φετινό πρωτάθλημα, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, και η κατάσταση στη βαθμολογία μπορεί ν’ αλλάξει γρήγορα.

Ωστόσο, ο 31χρονος επικεντρώνεται σε δύο οδηγούς, τους οποίους θεωρεί πολύ επικίνδυνους: τον Lewis Hamilton

και τον Sebastian Vettel.

Οι Hamilton και Vettel είναι οι οδηγοί που έχουμε επικεντρωθεί από το ξεκίνημα. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι, αλλά όλες οι ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους. Ας ελπίσουμε ότι θα μάχονται μεταξύ τους, και πως ο ένας θα “κόβει” βαθμούς από τον άλλον, ώστε να μην κυριαρχήσει κανένας.

Νομίζω ότι η διαφορά μεταξύ των 6 πρώτων δεν είναι αδύνατο ν’ ανατραπεί. Χρειάζεσαι μόνο έναν ή δύο καλούς αγώνες για να το κάνεις. Κάποιες φορές, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε στο βάθρο· κάποιες φορές, ίσως μπορούμε να είμαστε μόλις 7οι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη ή να κάνουμε κάτι που θα το μετανιώσουμε.

Η διαφορά τού Alonso από τον δεύτερο Mark Webber είναι στους 40 βαθμούς, αλλά η διαφορά τού Webber από τον 5ο Kimi Raikkonen είναι μόλις στους 8 βαθμούς.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα