Κατέληξαν και στον αριθμό των …αυθόρμητων ψηφοφόρων του Μπενύτο



Γράφει ο Μαγια
ΥπάρχουνΈλληνες, που θα επικυρώσουν με την ψήφο τους στον Βενιζέλο, τη νεοδεξιά μετάλλαξητου ΠΑΣΟΚ, που οδηγεί τη χώρα στην υποτέλεια και τον ελληνικόλαό στην εξαθλίωση;Υπάρχουνδημοκρατικοί πολίτες, που θα συναινέσουν σε εκλογικές μεθοδεύσεις τριτοκοσμικών καθεστωτικών κομμάτων, τύπου Μπάαθ;Προφανώς, αυτοί, που θα προσέλθουνστις κάλπες για να ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο για την ηγεσία του «προοδευτικού»και........ «δημοκρατικού»
ΠΑΣΟΚ, θα είναι η κάστα των κρατικοδίαιτων κομματικώναξιωματούχων, η ΠΑΣΟΚική νομενκλατούρα. Αντε και κάποιοιαμετανόητοι, που πιστεύουν ότι πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά τους θα’ναι.
Ο Βενιζελικός θίασος έχει ξεπεράσεικάθε όριο ιλαρότητας.Τις τελευταίες ώρες βρίσκεταισε εξέλιξη επιχείρηση εκβιασμού μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έχουν πελατειακήεξάρτηση από το κογκλάβιο των υπασπιστών και εξαπτέρυγων του Μπενύτο.Θέλουν πάση θυσία οι εκλογέςνα έχουν ικανοποιητική συμμετοχή για να δείξουν ότι οι πολίτες δεν περιθωριοποίησαντο ΠΑΣΟΚ.Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουνότι έχουν …καταλήξεικαι στον αριθμό των …αυθόρμητων ψηφοφόρων του Μπενύτο, που θα ανακοινώσουν: 130.000,πάνω-κάτω! Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στοκλίμα που θα επικρατήσει και στις απείρου πολιτικού κάλλους σκηνές που θαδιαδραματιστούν στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα. Και φυσικά στο τσουνάμι τωναποχωρήσεων από βουλευτές και στελέχη, από τη Δευτέρα το πρωί!
Keywords
Τυχαία Θέματα