Ο Κούβελος αρρώστησε, ο Χρυσοχοϊδης δεν διαβάζει και οι εκλογές… βρωμάνε!

Γράφει η Λένα Πετρίδη

Κυριακή… κοντή γιορτή!

Και πάνω που πήγα η αφελής να πιστέψω πως το «μυριάκι» του Ισίδωρου, ήτο καθ ‘ όλα νόμιμο, έρχεται στο καπάκι η εισαγωγή του στο νοσοκομείο και μου ανατρέπει πάλι τα δεδομένα. Δεν φταίω εγώ, σας λέω, είχα καλές προθέσεις εξάλλου το είδατε, αλλά αυτή η σατανικά συμπτωματική ασθένεια μου μυρίζει μπαρούτι. Και τελευταία στο μπαρούτι έχω μια αδυναμία και το.......
οσφρίζομαι από χιλιόμετρα μακριά.
Όταν, λοιπόν, κάτι δεν πάει καλά και ξεχνάμε να δηλώσουμε λογαριασμούς, εντελώς
τυχαία πονάει η καρδιά μας όπως της Βλαχοπούλου στην ταινία «κάτω οι κλέφτες». Αρχίζει, λοιπόν, να σπαρταράει η καρδιά μας σαν το μπαρμπούνι ή καλύτερα σαν το λιθρίνι και, έτσι, τον τουμπάρουμε τον «στρατηγάκο» για λίγο καιρό ακόμα. Παίρνουμε, δηλαδή, μία ακόμα παράταση μέχρι να λάμψει η αλήθεια!
Όλα αυτά, όμως, συμβαίνουν μόνο στις ταινίες γιατί, στην πραγματικότητα, δεν έχω δει ποτέ τίποτα ανάλογο. Ως προς το να λάμψει η αλήθεια, όχι ως προς την… παράταση, να εξηγούμαστε.
Α ρε κατακαημένε «λογιστάκο» ,πάλι εσύ θα είσαι ο πρώτος ύποπτος. Και θα είσαι πάντα τόσο συμπαθής, όση λακέρδα κι αν σου δώσουνε. Ποτέ δεν θα προδώσεις τα πιστεύω σου, δεν θα λαδωθείς και δεν θα κρατήσεις καμιά πισινή. Αλλά δυστυχώς μόνον εσύ της ελληνικής ταινίας, γιατί – είπαμε – όλοι οι άλλοι και λαδώνονται και πισινή κρατάνε για να την κάνουν με ελαφρά όταν θα έρθει η ώρα της…στενής ! Αλλά, πάλι θα μου πεις, ποια στενή και πράσσειν άλογα; Εντελώς συνειρμικά μου ‘ρθε στο μυαλό ο Κοσκωτάς (άκου τώρα) με το χλιδάτο κελί και τους δεκαπέντε παρατρεχάμενους γραμματικούς που είχε στη δούλεψη του. Αλλά, είπαμε, εδώ τώρα δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα!!!!!
Α ρε, δεν θα γίνουν εκλογές;; Θα γίνουν…. ε; Ξεκαθαρίστε το κάποιος αρμόδιος, σας παρακαλώ, γιατί το τοπίο είναι πολύ ομιχλώδες και δεν φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα – όσο κι αν προσπαθούν να λένε το αντίθετο. Και προς επιβεβαίωση όλων ήρθε ο μίνι ανασχηματισμός και η επαναφορά γνώριμων φυσιογνωμιών, για να μου βάλει ψύλλους στα αυτιά ότι κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή, σε τι αλλαγή ελπίζει ο ΠαπαΛουκάς και ξεσήκωσε κοτζάμ Μπαμπινιώτη για να τον βάλει στο Υπουργείο Δια Βίου Μαρτυρίου ε χμ… Μάθησης ήθελα να πω, για δύο μήνες; Κάτι θα έχει στο νου του ο πράιμ μίνιστερ, τι να πω!
Κουμπωθείτε και μιλάτε σωστά ελληνικά γιατί θα μας αλλάξει τα φώτα ο υπουργός. Τώρα πάλι εγώ η κακεντρεχής, όταν ακούω για Μπαμπινιώτη, θυμάμαι την προ ετών «γκάφα» που είχε κάνει στο λεξικό του δίνοντας έναν δεύτερο ορισμό της λέξης «Βούλγαρος», ολίγον προσβλητικόν δι’ ημάς τους απλούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά είπαμε, εγώ σκέφτομαι πονηρά… Τώρα το γιατί δέχτηκε να καεί ο έγκριτος γλωσσολόγος δεν ξέρω ακόμα, αλλά θα το βρω οσονούπω κι αυτό.
Όσο για τον Μιχάλη, τι να πω; Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που… ξανασμίγουμε!!!
Είδα κι εγώ υπουργός ΠροΠο και σκέφτηκα πως, αφού άλλη 17 Νοέμβρη δεν έχει να πιάσει, το πολύ πολύ να πιάσει κανένα 13άρι παίζοντας 1, 2, Χ!!!! Τώρα, θα μου πεις, καλό είναι κι
Keywords
Τυχαία Θέματα