Σάλος στο Twitter: Δεν ήταν τυχαίο το ζευγάρι που αγόρασε διαμέρισμα με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» και τους επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης


Μπορεί το πρόγραμμα «Σπίτι μου» να αποδείχτηκε μια ουτοπία «στημένη» από την κυβέρνηση στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη με κύριο χαρακτηριστικό τον εμπαιγμό, ο ίδιος ωστόσο δεν διστάζει να διαφημίσει μέχρι και σήμερα το χαμηλότοκο στεγαστικό δάνειο για το οποίο τελικά έλαβαν έγκριση μόλις 9.766 δικαιούχοι.

Η είδηση ότι ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον 31χρονο Σπύρο και την 29χρονη Ραφαέλλα, που αγόρασαν με το πρόγραμμα ένα διαμέρισμα στο Γαλάτσι κάνει τον γύρο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Ο Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού και συνομίλησε μαζί τους, ωστόσο όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε και κατά τη διάρκεια συζήτησης με θέμα την οικονομία, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, παρουσία του πρωθυπουργού. Μάλιστα, από το πρακτορείο ειδήσεων δεν λείπουν τα στιγμιότυπα με τον θερμό χαιρετισμό του 31χρονου Σπύρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Keywords
Τυχαία Θέματα