Σαββίδης: «Μαζί ενωμένοι δυνατοί»!

Ένα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, από την πρώτη του επαφή με αυτόν, προσπάθησε να γίνει ο Ιβάν Σαββίδης. Μετά την ηγετική εμφάνιση στο «Βελλίδειο», ο νέος ιδιοκτήτης ζήτησε να τον δεχθούν στην οικογένεια του «Δικέφαλου του Βορρά» προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον καταστήσει ισχυρό.
Λίγες μόλις ώρες έπειτα από την συνέντευξη που έδωσε στους εκπροσώπους του Τύπου, με αλλιώτικο
στιλ (απλά ντυμένος, με φόρμα και κασκόλ του ΠΑΟΚ)...
, αλλά με ίδια διάθεση, δηλαδή να καλύψει τους πάντες με τα λεγόμενά τους, βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και απάντησε επαρκώς σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.

«Καταλαβαίνω περισσότερα από πόσα νομίζετε», αποκρίθηκε ερωτώμενος για τη διαιτησία. «Αν οι ενέργειες οπαδών του ΠΑΟΚ καταστρέφουν και δημιουργούν προβλήματα η θέση τους είναι μάλλον σε κελί», είπε για τα φαινόμενα βίας.

«ΠΑΟΚ νέα εποχή», ανέφερε η επιγραφή πίσω από το πάνελ που είχε στηθεί στο κλειστό μπάσκετ της ομάδας. Πέραν του Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο ο κόσμος υποδέχθηκε όρθιος με ένα θερμό χειροκρότημα, ήταν επίσης οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Δώνης από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο νομικός του, Γιώργος Γκουροβανίδης, ενώ η έκπληξη έγινε με την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία!

Αναλυτικά, όσα είπε ενώπιον του κόσμου του ΠΑΟΚ:

«Καλησπέρα ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ. Πρέπει να γνωριστούμε και να καταλάβουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους γι αυτό που υπάρχει από το 1926 και την διαμόρφωση της ομάδας. Ήρθε η σειρά ώστε οι επόμενες σελίδες του ΠΑΟΚ να γραφτούν με την δική μου συμμετοχή. Έχω να κάνω μία παράκληση. Αγοράζοντας την ΠΑΕ δεν σημαίνει ότι μπήκες και στην οικογένεια. Σας παρακαλώ να με δεχθείτε στην οικογένεια. Το χειροκρότημα το εκτιμώ ως αποδοχή στην οικογένεια. Θέλω να προτείνω έναν διάλογο. Τώρα σκέφτομαι την στρατηγική της ανάπτυξης του συλλόγου. Σκέφτομαι ποια πρέπει να είναι η αυριανή μέρα και πως θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Για να το κάνω αυτό χωρίς λάθος πρέπει να σας ακούσω. Ήρθα εδώ σήμερα και για πολύ καιρό. Ως ΠΑΟΚ έχουμε σπουδαίους οπαδούς και οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη θα μας ζήλευε. Όλοι έχουμε ιστορία μας. Έχουμε προβλήματα, έχουμε συγκρούσεις και γι' αυτό διαφέρουμε από άλλους. Μπορούν να μας ενώσουν οι επιτυχίες και μπορούμε να ενωθούμε καλύτερα όταν είμαστε δυνατοί. Εσείς έχετε την δύναμη και τις ιστορικές γνώσεις. Εγώ έχω τα χρήματα. Εσείς έχετε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σας. Έχετε ενέργεια ΠΑΟΚ στα χέρια σας. Όλα αυτά πρέπει να ενώσουμε, έτσι ώστε να γίνουμε δυνατοί και ικανοί να λύσουμε τα προβλήματα που βρίσκονται μπροστά στην ομάδα. Γι’ αυτό σας καλώ από αύριο κιόλας να κάνετε ότι ενισχύσει τις θέσεις του ΠΑΟΚ. Ότι θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ γρηγορότερα σε επιτυχίες. Ότι θα μπορούσε να ενισχύσει τις αθλητικές παραδόσεις. Χρειάζομαι την δύναμή σας και την ενέργειά σας. Σε αντάλλαγμα θα δώσω τα χρήματά μου. Προτείνω να ξεκινήσουμε τον διάλογο. Έναν διάλογο για χάρη της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Μη
Keywords
Τυχαία Θέματα