Βενιζέλος και Σαμαράς, έβγαλαν τις χάντρες και τα καθρεφτάκια…

Γράφειο Μαγια
Παίζει τα ρέστα του το μοχθηρό μνημονιακό ζεύγος. Μοιράζει ανερυθρίαστακαι πάλι απατηλές υποσχέσεις. Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!
Βενιζέλος και Σαμαράς, έβγαλαν τις χάντρες και τα καθρεφτάκια, ενώ τααπαξιωμένα καθεστωτικά ΜΜΕ εξακολουθούν να νομίζουν ότι, ελέγχουν καιχειραγωγούν τον λαό. Σαν να μην έχουν αφουγκραστεί, ή στοιχειωδώς αντιληφθεί ταβογκητά και την....... οργή της κοινωνίας!
Πάνω στα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά
και ανθρώπινα συντρίμμιατης Ελλάδας, πουοι ίδιοι δημιούργησαν, Βενιζέλος, Σαμαράς, διαπλεκόμεναπαρασιτικά συμφέροντα και λοιποίμισθοφόροι και κουκουλοφόροι της τρόικας των δανειστών επιχειρούν ναστήσουν το σκηνικό υφαρπαγής της ψήφου του Ελληνικού λαού.Είναι τόσοπαχύδερμα, που επιμένουν να ασελγούν κατά του κοινού νου. Δυόμισι βδομάδεςπριν τις εκλογές θυμήθηκαν την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα την ανεργία,τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, όταν έχουν συνυπογράψει με την Τρόικα,τον Ιούνιο να μην αφήσουν κολυμπηθρόξυλο όρθιο! … Ακόμη και αγαθέςνα ήταν οι προθέσεις του Βενιζέλου και του Σαμαρά, η ουσία είναι ότι δεγίνονται πιστευτοί από κανέναν. Εχουν χάσει προ πολλού το τεκμήριο τηςαθωότητας.Ε,λοιπόν, ο Ελληνικός λαός στις 6 Μαίου καλείται όχι μόνο να αποδείξει πως δενείναι ηλίθιος, αλλά και να μαυρίσει παραδειγματικά: - Αυτούς,που παρέδωσαν και επισήμως τα κλειδιά της χώρας στους «εταίρους»και δανειστές. - Αυτούς που βύθισαν τη χώρα στοπιο βαθύ σκοτάδι της σύγχρονης ιστορίας της. - Αυτούς που επικύρωσαν με την ψήφο τους τη ληστρική δανειακή σύμβαση,επιτρέποντας στη διεθνή των τοκογλύφων να λεηλατήσει τη χώρα και να εξαθλιώσει το λαό.Πρέπει με την ψήφο μας να καταστήσουμε σαφές ότι εδώ, στο αρχαιότερο και πολυτιμότερο κομμάτι τηςευρωπαϊκής γης, οι ραγιάδες είναι ανεπιθύμητοι!
Keywords
Τυχαία Θέματα